وي با اشاره به اينکه صادرات فرش استان از نظر ارزش دلاري نسبت به سال گذشته افزايش داشته است، اظهار داشت: اين در حالي است که صادرات وزني فرش استان نزديک به 13 هزار تن کاهش را در اين مدت تجربه کرده است.
مسئول اداره فرش استان همدان تصريح کرد: درصد ارزش صادرات فرش استان همدان در نيمه نخست امسال برابر با 15/10 درصد بوده است .
خزندي با بيان اينکه صادرات فرش استان همدان در شش ماهه نخست سال پيش برابر با 116 هزار تن بوده است، گفت: درصد ارزش صادرات فرش در اين مدت نيز تفاوتي با سال جاري ندارد.
وي ادامه داد: با بررسيهاي انجام شده برروي ميزان صادرات فرش دستباف همدان از نظر وزني با مدت مشابه سال پيش از نظر وزني، 11 درصد کاهش مشاهده ميشود.
محمود خزندي با تأکيد بر اينکه براي افزايش ميزان صادرات توليدات فرش دستباف در استانها بايد اين محصولات را با بازارهاي جهاني همسو کرد، افزود: هماهنگ نبودن فرش با خواست بازارهاي هدف ميزان صادرات را کاهش ميدهد.
مسئول اداره فرش استان همدان خاطرنشان کرد: امروز خريداران فرش در جهان خود به سفارش محصولات پرداخته و محصول سفارشي خود را از فروشندگان ميخواهند و اين در حالي است که ما در توليد محصولاتمان کمتر به بحث سفارش پذيري توجه ميکنيم.
وي يادآور شد: همچنين کيفيت محصولات توليد شده در فرش ايراني بايد بالا برود چرا که در غير اين صورت قدرت رقابت با محصولات ساير کشورها را از دست ميدهيم./111
انتهای پیام/