وي با اشاره به اينکه مجموع رشتههاي معرفي شده از سوي 30 استان کشور، 87 رشته بومي است، اظهار داشت: بر همين اساس بيش از نيمي از از اين رشتهها در حال حاضر بر روي سايت استانها قابل مشاهده هستند.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: استانهاي اصفهان و زنجان با 15 و 13 رشته صنايعدستي نسبت به ير استانهاي ديگر پيشتاز هستند.
اسکندري با بيان اينکه استانهاي سراسر کشور تنها شش ماه براي پايان دادن به برنامههاي مربوط به آموزش مجازي فرصت دارند، اظهار داشت: تا پايان اين شش ماه استانها موظف اند در کنار اين اطلاعات متني و تصاوير، اقدام به ساخت فيلم کوتاه نيز در اين زمينه کنند.
وي ادامه داد: از مجموع 30 استان کشور، هفت استان آذربايجان غربي،تهران، خنوزستان، قم، گيلان، کرمان، کهگيلويه و بوير احمد علي رغم تهيه و آماده سازي متن رشتهها و عکسهايي که از مراحل کار تهيه کرده اند، نتوانسته اند اطلاعات خود را بر روي سايت منتقل کنند.
مدير کل اداره توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي خاطرنشان کرد: مشکلاتي که پيشروي مسائل حقوقي سايتهاي اين استانها بوده، علت اصلي پيدايش چنين مشکلي به حساب ميآيد.
مسعود اسکندري يادآور شد: استانهاي لرستان با هفت رشته، ايلام، بوشهر، کردستان با چهار رشته، آذربايجان شرقي، تهران و گيلان با دو رشته و آذربايجان غربي، خوزستان، خراسان جنوبي و مرکزي نيز با يک رشته در الويتهاي بعدي آموزش به شکل مجازي هستند.
وي اظهار اميدواري کرد: آموزش مجازي رشتههاي صنايع دستي براي علاقهمندان به رشتههاي صنايعدستي در هر گوشهاي از جهان، فرصتي مناسب را در زمينه آموزش فراهم کند./111
انتهای پیام/