وي از مسولين محلي، نمايندگان مجلس و ديگراني که داراي اختيارات لازم هستند، خواست تا با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مساعدت بيشتري داشته باشند و افزود: ما قصد داريم شرايطي را براي سرمايهگذاران فراهم شود که با خيال راحت به سرمايهگذراي در کشور ايران بپردازند.
وي در ادامه با اشاره به مصوبه هيات دولت در خصوص اختصاص 5 درصد از بودجههاي عمراني به زيرساختهاي گردشگري گفت: با اختصاص اين رقم بودجهاي نزديک به 450 ميليارد تومان به سازمان ميراث فرهنگي اضافه شد و اين رقم سبب ميشود که ما ساخت مجتمعهاي بينراهي و کمپينگها را با سرعت بيشتري پيش ببريم.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به سفرهاي داخلي در کشور که رقم بزرگي را به خود اختصاص داده است، بيان کرد: با مرکز آمار ايران در حال بررسي بانک اطلاعات و مسيرهاي گردشگري و آمار گردشگران هستيم و اين بررسيها نشان ميدهد که بيشترين گردشگران را در استانهاي فارس، مازندران و خراسان داشتيم. داشتن اين اطلاعات اين امکان را به ما ميدهد که در زمينه کميت و شرايط تردد، تصميمگيريهاي مفيدي داشته باشيم و با انتشار اين اطلاعات به تمامي تبليغات منفي پاسخ گوييم.
وي در ادامه با اشاره به بازديد 5/4 ميليون نفر از تخت جمشيد در نوروز امسال و سفر 5/8 ميليون نفر به مشهد مقدس گفت: تبيين روشهاي صحيح، تشکيل شوراي برسي مقررات و کاهش دخالتهاي مديريتي در کندي امور از جمله مسائل مورد توجه در اين سازمان بوده است.
وي در ادامه با اشاره به سفر خود طي چند روز گذشته به استان ايلام تاکيد کرد: 25 مجتمع بينراهي در اين استان در حال ساخت است.
بقايي با اشاره به به اينکه حجم گردشگري داخلي ما بسيار زياد است، بيان کرد: کسي به صدور قطعنامههاي مختلف بر عليه کشور توجه نکرد و حالا در ايران شرايط به نحوي است که سفر به عنوان يک کالاي اساسي در سبد خانوادهها قرار گرفتهاست به گونهاي که در ايام تعطيلات جادهها ديگر جوابگوي نيستند. البته ما ميخواهيم به غير از توجه به بعد اقتصادي، به بعد فرهنگي گردشگري هم توجه کنيم./102
انتهای پیام/