وي تصريح کرد:بخش ديگر فرصتهاي سرماه گذاري مربوط به مجتمع هاي خدماتي رفاهي بين راهي ، کمپينگ ها،تاسيسات اقامتي،مجتمع هاي آب درماني،بسته هاي نوارهاي ساحلي،سايتهاي طبيعت گردي و روستاهاي هدف گردشگري،شهرکها و بازارچه هاي صنايع دستي و ديگر بخش هاي سرمايه گذاري گردشگري است.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري گفت:دراولين همايش بين المللي فرصتهاي سرمايه گذاري در گردشگري ايران 30 ميليارد دلار فرصت سرمايه گذاري عرضه شد و از اين 30 ميليارد دلارموفق شديم براي 9 ميليارد دلار تشکيل پرونده دهيم که 4 ميليارد در مرحله اتمام است و عمليات اجرايي برخي از اين سرمايه گذاريها آغاز شده است.
بقايي افزود:عمليات برخي هتل ها در مرحله فندانسيون و تجهيز کارگاه است و بسياري از کمپينگها و مجتمع هاي بين راهي واگذار شده و درحال بهره برداري است.
وي تصريح کرد: به طور مثال در استان خوزستان ما چندين مورد را داريم که بهره برداري مي شود و اميدواريم قبل از نوروز 400 مجتمع خدماتي را به بهره برداري برسانيم.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري گفت: پروژه ساخت هتل هاي ما در کل کشور شروع شده است و درباره برخي هتلها که استقبال اوليه از سوي سرمايه گذاران وجود ندارد دولت وارد ساخت هتل شده و سپس آن را به بخش خصوصي واگذار مي کند.
بقايي درباره فرصتهاي سرمايه گذاري ارائه شده در همايش بين المللي فرصتهاي سرمايه گذاري در گردشگري ايران تصريح کرد:ما حدود 2هزار و 49 هزار پروژه را آماده کرديم که 20 ميليارد دلار ان استاني،18 ميليارد دلار ملي و 12 ميليارد دلار هم بين المللي است البته اين پروژه ها بيانگر تمامي فرصتهاي سرمايه گذاري در کشور نيست و در صورت داشتن وقت مي توان اين 50 ميليارد دلار ر ا به 100 ميليارد دلار رساند./105
انتهای پیام/