وي افزود: همچنين اين صنف ضمن مشاوره به کارشناسان و مديران سازمان، راهکارهاي مناسب را درخصوص اکتشاف، حفاظت و مرمت ميراث فرهنگي، توسعه فرهنگي و اجتماعي مناطق گردشگري، احياء و ترويج صنايعدستي، ارايه ميکنند.
رييس اداره حمايت از تشکلهاي غيردولتي، با رد نظريه تقابل و رقابت سازمانهاي غيردولتي با سازمانهاي دولتي در موضوع فعاليت مشترک، به اهميت نقش سمنها در توسعه پايدار اشاره کرد و ادامه داد: تشکلهاي غيردولتي، فرصتي مناسب براي سازمان به شمار ميآيند؛البته تعامل در فرصت، يک رابطه دو سويه است و سـازمان نيز تلاش ميکند فرصتهـاي متنوع و مختلفي را براي سمنها فراهم کند.
نخکوب نياسر با تأکيد بر نقش حمايتي سازمان، سمنها را اولويت اول سازمان برشمرد و افزود: طرح دعوي، شکايت و اعتراض نسبت به عملکرد يک بخش خصوصي يا دستگاه دولتي به دليل امکان بروز نتايج نامطلوب و منفي از اجراي يک طرح (در کوتاه مدت يا بلند مدت) جزء اختيارات قانوني سازمان تخصصي دولتي بوده و مطابق با آييننامه هيئت وزيران در حدود اختيارات سازمانهاي مردمنهاد همراستا و همهدف در آن حوزه تخصصي بوده است .
وي با اشاره به تفاوت مدل غيردولتيهاي ايران با ساير کشورها بيان کرد: گستره حضور دولت در نظام مديريت اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي کشور باعث ميشود وقتي که نسبت به عملکرد مجريان، برنامهريزان و مديران طرحها اعتراض و نقدي از سوي سمنها صورت ميگيرد، تقابل با دولت يا سازمان دولتي تصور شود؛در حالي که وقتي دولت سعي دارد تصدي امور را به بخش خصوصي واگذار کرده و خود فقط نظارت کند.
اين مقام مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: سمنها، همراستا با دولت داراي نقش ناظر و کنترلکننده بوده که مطلوب دولت و مکمل برنامههاي توسعه (سازندگي) و اصل 44 است. /120
انتهای پیام/