وي با اشاره به اينکه به دليل اهميت شهر لاله جين در اقتصاد سفال و سراميک کشور اين اقدام از سوي بر گزارکنندگان اين دو غرفه به اين بخش تعلق گرفته است، اظهار داشت: توليد کنندگان سفال و سراميک لاله جين در کنار نمايش توليدات خاص اين منطقه، بازار فروش مناسبي را براي توليدات خود تجربه ميکنند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي همدان همچنين از شرکت پنج رشته صنايع دستي ديگر از اين استان در نمايشگاه قزوين خبر داد و گفت: مصنوعات چرم، مبلمان منبت، سفال، نقاشي بر روي سفال و معرق اين توليدات را تشکيل ميدهند.
جعفرپور تصريح کرد: همچنين يکي از هنرمندان و صنعتگران سفال لاله جين به طور زنده سفال را به روش چرخ کاري در معرض ديد عموم علاقهمندان گذاشته است.
وي با بيان اينکه نمايشگاه صنيع دستي استان قرزوين از ظرفيتها و قابليتهاي مناسبي براي نمايش توليدات صنايع دستي برخوردار است، افزود: برترين توليدات هنرهاي سنتي استانها به نمايش درآمدهاند ضمن اينکه در اين نمايشگاه تعداد غرفههاي اختصاص يافته به استانها قابل توجه بوده است.
احمد جعفرپور خاطرنشان کرد: 6 توليد کننده صنايع دستي و هنرهاي سنتي از استان همدان در اين نمايشگاه حضور دارند.
گفنتي است نمايشگاه سراسري صنايع دستي قزوين از 18 ابان ماه با حضور 150 غرفه، رشتههاي بومي و متنوع استانها آغاز و تا 24 همين ماه ادامه دارد..
لازم به ذکر است غرفههاي سوغات، چادر عشاير، آلاچيق ترکمن و توليد زنده نيز از ديگر بخشهاي اين نمايشگاه است که در کنار ساير غرفهها در محل دائمي نمايشگاههاي بين المللي قزوين به مدت شش روز به نمايش گذاشته شده اند./111
انتهای پیام/