وي گفت: در اين همايش موضوع تورهاي تخصصي و توريسم با علايق ويژه با توجه به جاذبههاي مختلف براي هموطنان و گردشگران خارجي مورد بررسي و ارزيابي قرار ميگيرد.
ملکزاده با اشاره به تعيين و شناسايي 582 مسير گردشگري با عنوان علايق ويژه در کشور، افزود: در 78 شهرستان کشور دفاتر خدمات مسافرتي بر اساس مسيرهاي مذکور به ارايه عملکرد خواهند پرداخت.
وي در ادامه به برگزاري همايش هتلداران کشور در اوايل امسال اشاره کرد و گفت: با توجه به اينکه ايران با جاذبههاي تاريخي و گردشگري خود ميتواند مقصد و ميزبان خوبي براي گردشگران داخلي و خارجي باشد، لذا در زمينه تاسيسات اقامتي نيز بايد به ادبيات واحدي برسيم.
وي افزود: بايد مسيرهاي گردشگري در دسترس مردم را تعريف کنيم و منابع موجود در اين مسيرها را تبديل به جاذبه گردشگري کنيم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي افزود: تعيين مسيرهاي متعدد گردشگري، کاري علمي، فرهنگي و تخصصي است و در اين راستا همه مسيرهاي گردشگري استانها با تمام قسمت تخصصي موجود در طول مسير، امکانات و ديدنيهاي مورد نياز از مبدا تا مقصد مشخص شدهاند.
وي لزوم فرهنگسازي براي سفر را اطلاع رساني و تبليغات دانست و گفت: از 18 آبان ماه جاري تمام اطلاعات مربوط به مسيرهاي گردشگري کشور روي سايت سازمان ميراث فرهنگي براي اطلاع عموم قرار ميگيرد.
ملکزاده همچنين با اشاره به تعيين 30 شعار ملي و 30 هفته گردشگري در 30 استان کشور اظهار داشت: اين هفتهها فرصت طلايي آشنايي تمام اقشار مردم هر استان با جاذبههاي آن است.
وي با تاکيد بر لزوم تخصصي شدن تورهاي مسافرتي يادآور شد: به اين منظور راهکار تخصصي توريسم علايق ويژه در انواع گردشگري را تعريف کردهايم که تا کنون اطلاعات آن به هزار و 230 آژانس مسافرتي سطح کشور ارسال شده و 50 درصد آژانسها در اين زمينه اقدامات خود را آغاز کردهاند./100
انتهای پیام/