بنابراين گزارش همگام با نشست منطقهاي در کشورهاي مختلف که به صورت سالانه برگزار ميشود، نمايشگاهي از توليدات صنايع دستي کشورهاي عضو و کشور ميزبان برپا ميشود که ايران نيز در سال آينده در سطحي گسترده اين نمايشگاه را برگزار ميکند.
در اين نمايشگاه به طور قطع نزديک به 200 رشته صنايعدستي ايران و تعدادي از توليدات صنايعدستي کشورهاي حاضر به نمايش گذاشته ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور در اين خصوص گفت: برپايي چنين نمايشگاهي استفاده مناسب از حضور نمايندگان کشورهاي مختلف براي نمايش جايگاه مناسب صنايعدستي و هنرهاي سنتي ايران به حساب ميآيد.
حسين هاتفي فارمد تصريح کرد: هر يک از اين نمايندگان به مثابه سفيراني براي معرفي و آشنايي مردم کشورشان با توليدات فرهنگي و صنايع دستي کشور ما هستند.
وي با اشاره به اينکه با پذيرش درخواست ايران ميني بر برگزاري اين نشست مجمع جهاني صنايعدستي در سال آينده، بسياري از کشورهاي غير عضو منطقه آسيا و اقيانوسيه نيز خواستار شرکت در اين گردهمايي شدند، گفت: بيش از 10 کشور غير عضو اين منطقه خواهان شرکت در نشست به ميزباني ايران شدند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي همچنين در خصوص چرايي برپايي اين نمايشگاه در استان همدان گفت: تا به حال امکان ميزباني چنين برنامههايي در حوزه صنايع دستي در همدان فراهم نشده بود ضمن اينکه استان همدان يکي از اصليترين قطبهاي صنايع دستي کشور است.
هاتفي خاطرنشان کرد: با توجه به تدارکات خوبي که ميزبانان نشستها و نمايشگاههاي در امسال و سالهاي قبل ديده بودند، ايران نيز تمامي توان خود را براي برپايي اين گردهمايي و نمايشگاه به کار ميگيرد./111
انتهای پیام/