وي با بيان اينکه جمهوري اسلامي ايران با گزارش جامعي در نشست سال جاري اين مجمع شرکت کرد، اظهار داشت: بازاريابي صنايع دستي، حفظ و احياء اين رشتهها، مبحث اصالت رشتههاي صنايعدستي و نحوه حمايت دولت از صنعتگران و هنرمندان صنايع دستي از مباحث مطرح شده در گزارش جمهوري اسلامي ايران بود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي ادامه داد: گزارش ايران از روند فعاليت صنايع دستي کشور يکي از بهترين مباحث بيان شده در اين نشست در کنار گزارشات بسيار خوب کشورهاي مالزي و هندوستان بود.
هاتفي با بيان اينکه گزارشات کشورهاي اروپايي و امريکايي به دليل مطرح کردن مباحثاتي چون صنايعدستي مدرن مورد اعتراض حاضران قرار گرفت، گفت: کشورهاي آمريکاي لاتين و آفريقايي نيز موضوعات خود را ارائه داده و مورد توجه قرار گرفت.
وي با تأکيد بر اينکه حضور نماينده يونسکو در اين نشست از نقاط عطف اين گردهمايي بود، افزود: موضوعاتي چون حمايت يونسکو از صنايع دستي، لزوم پرداختن به صنايع دست ساز در جهت حفظ فرهنگ بومي و نقش اين رشتهها در اشتغالزايي و همچنين اعطاي نشان اصالت به اين توليدات در سخنراني نماينده يونسکو مطرح شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي همچنين به انتخاب رييس جديد مجمع جهاني صنايع دستي اشاره کرد و گفت: اين بانوي هندي به مباحثي چون حمايت از صنايع دستي بومي، بازاريابي صنايعدستي، جلب حمايت دولت در حمايت از صنايع دستي و هنرمندان را موضوع صحبتهاي خود در اين نشست قرار داد.
حسين هاتفي افزود: در حاشيه اين نشست نمايشگاهي از توليدات صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشورهاي عضو برگزار شده بود که دستاورد صنايع دستي کشور چين در پنج رشته حجاري سنگ، چوب، پارچه، سفال و سراميک بسيار خيره کننده بود.
وي خاطرنشان کرد: يکي از هنرمندان صنايع دستي ايران نيز با نمايش توليدات پارچه خود در اين نمايشگاه به عنوان نماينده هنرمندان ايراني حضور داشت.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي به حضور کشورهاي مالزي، هند، کشورهاي عربي، افغانستان، ترکمنستان، قزاقستان، و ديگر کشورهاي حوزه اقيانوسيه و آسيا در بخش نمايشگاهي حضور داشتند./111
انتهای پیام/