هفت بخش براي هنرهاي سنتي کشور مرزبندي شد

مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: کارگروه هنرهاي سنتي از 15 مردادماه سال جاري به طور رسمي فعاليت خود در اين معاونت آغاز کرده است.

يحيي رحمتي تصريح کرد: کارگروه هنرهاي سنتي طي سه ماه تحقيق هفت بخش براي هنر سنتي ايران مرزبندي کرده است.

وي در ادامه اظهار داشت: موسيقي سنتي و بومي، نقاشي سنتي، خوشنويسي و کتابت، نمايش‌هاي آئيني و سنتي، آرايه هاي معماري سنتي، طراحي سنتي هنرهاي صناعي و در آخر ادبيات، که به عنوان يک گروه مستقل نيست بلکه از نظر وابستگي ادبيات کهن نسبت به تمام هنرهاي سنتي، حائز اهميت است.

مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي جمع آوري اطلاعات براي شناسايي هر گروه در مرحله بعدي توسط کارگروه هنرهاي سنتي انجام شد، اظهارداشت: اين اقدام در مسير حفظ و حمايت از اين گروه‌ها انجام شد.

رحمتي ادامه داد: کارگروه مذکور به سرپرستي کارشناس هنرهاي سنتي و مرکب از دو کارشناس صنايع‌دستي، يک کارشناس هنرهاي سنتي، يک جامعه شناس و يک کارشناس مطالعات فرهنگي است.

وي با بيان اينکه هنرهاي سنتي در کشورمان شامل تمامي هنرهايي است که در تاريخ فرهنگ چند هزار ساله ايران پديد آمده، رشد و نمو يافته است، گفت: هنر از بدنه‌ي فرهنگ ايراني جدايي ناپذير است و سنت، شبکه اي از آثار هنري است که در تاريخ خلق مي‌شود و از نسلي به نسل ديگر مي‌رسد .

يحيي رحمتي خاطر نشان کرد: عملکرد کارگروه هنرهاي سنتي با وجود کارشناسان خبره اين معاونت در اين مدت زمان قابل توجه بوده است و اميدواريم اين گروه در معرفي و شناخت جايگاه هنرهاي سنتي کشورمان گامي مؤثر بردارند./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387082715