وي با بيان اينکه در حال حاضر آماده شدن براي زندگي مشترک و مستقل کمي مشکل است؛ اظهار کرد: در چنين شرايطي پيشنهاد ميشود، مرحله نخست که همسرگزيني است، صورت گيرد تا شرايط لازم براي تشکيل خانواده مستقل فراهم شود.
رحماني با اشاره به نمونههايي از اين شيوه ازدواج در فرهنگي ملي و ديني افزود: سابقه اين طرح بيش از هزار سال است؛ اما بايد بررسي شود که در زندگيهاي شهري کنوني اين طرح تا چه اندازه ميتواند امکانپذير باشد.
وي خاطرنشان کرد : با توجه به زندگي خانوادهها در منازل کوچک، توسعه فرهنگ آپارتماننشيني و کاهش رفت و آمدهاي خانوادگي، بايد به اين سوال به صورت جدي پرداخته شود.
حجتالاسلام رحماني با اشاره به طلاقهايي که به دليل طولاني شدن دوران عقد اتفاق افتادهاند تصريح کرد: شايد اگر آماري از اين طلاقها گرفته شود بيش از 90 درصد آنها در صورتيکه زير يک سقف هم زندگي ميکردند، زندگي زناشويي ناموفقي داشتند و از يکديگر جدا ميشدند.
وي خاطر نشان کرد :بايد بررسي شود که کدام يک از اين دو جريان فاجعه تلقي ميشود، اينکه زوجي زندگي مستقل را شروع کرده باشند و از يکديگر جدا شوند يا اينکه پيش از تشکيل خانواده مستقل، طلاق صورت گيرد.
حجتالسلام رحماني بر احتياط در ارتباط با بررسي دليل طلاقهاي دوران عقد تاکيد کرد و اظهار داشت: اين موضوع حتما بايد با آمار و ارقام مورد بررسي قرار گيرد که آيا طولاني شدن دوران عقد موجب سردي جوانان در رابطه ميشود؟
اين درحالي است که بسياري از جوانان معتقدند دوران نامزدي شيرينترين دوران زندگي است و اگر اين دوره منتج به جدايي شود، در صورت تشکيل خانواده مستقل نيز نتيجهاي غير از اين نخواهد داشت./115
انتهای پیام/