بنابراين گزارش ايجاد 100 خانه ترويج روستايي از دستورالعملهاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور در طول سال جاري است که استانها تا به امروز موفق به تأسيس 99 پايگاه در اين زمينه شده اند.
گفتني است اين پايگاهها که يه طور جدي از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استانها در حال پيگيري است با هدف آموزش، ترويج، فروش و بازاريابي محصولات صنايع دستي و به ويژه کالاهايي که در اين خانهها توليد ميشود، برپا شده اند.
بر پايه اين گزارش در حال حاضر از ميان 30 استان کشور، استانهاي اصفهان، بوشهر، خوزستان، کرمانشاه، مرکزي، هرمزگان و همدان از امکان ايجاد خانههاي ترويج روستايي برخوردار نشده اند.
همچنين استانهاي سمنان، کهگيلويه و بوير احمد و کرمان با 13، 12و 10خانه ترويج روستايي، جزء برترين استانها در ايجاد اين مراکز در سطح کشور هستند.
اين گزارش حاکي از آن است که استانهاي زنجان با 7، گلستان و گيلان با 5، آذربايجان غربي، ايلام با 4، يزد، فارس، اردبيل با 3، قزوين، قم، کردستان با 2 و خراسان شمالي و هرمزگان با يک مرکز تا به حال نسبت به ايجاد خانههاي ترويج روستايي اقدام کرده اند.
پيشبيني ميشود با توجه به علاقهمندي استانها به ترويج رشتههاي صنايعدستي در قالب خانههاي ترويج و توسعه در روستاها، تا پايان سال بيش از يکصد خانه ترويج در کشور ايجاد شود./111
انتهای پیام/