وي با اشاره به اينکه پرونده 9 استان ديگر نيز اواخر مهر ماه سال جاري به واحد ثبت آثار اداره کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي فرستاده شد، اظهار داشت: پس از بررسي گروه کارشناسي، چندي پيش اين تعداد پروندهها نيز تکميل و توسط استانها به اداره کل ثبت اثار ميراث تاريخي، فرهنگي و طبيعي ارسال شدند.
مديرکل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: پروندههايي که تا به امروز به اداره کل ثبت آثار فرستاده شده اند، مربوط به 23 استان کشور هستند.
اسکندري با بيان اينکه پروندههايي که به تازگي توسط کارشناسان واحد ثبت آثار اين معاونت مورد بررسي قرار گرفتهاند، از استانهايي چون همدان، اصفهان بودهاند، گفت: پنج پرونده در رشتههاي قلمکار، سوخت چرم، مخمل بافي، گلابتون و زري دوزي از استان اصفهان و يک پرونده نيز در رشته چلنگري از همدان مورد بررسي نهايي قرار گرفته اند.
وي تصريح کرد: در حال حاضر از مجموع پروندههاي بررسي شده استانها، استان همدان با شش رشته مسگري، سفيدگري، چلنگري، کفشدوزي سنتي، چاقوسازي و آجيده دوزي ذکر شده در صدر فهرست پروندههاي ارسالي قرا دارد.
مسعود اسکندري در ادامه اظهار داشت: استان اصفهان با پنج، تهران و گيلان، چهار محال بختياري و گلستان با سه، اردبيل، خراسان جنوبي، سيستان و بلوچستان با دو و ساير استانها با يک پرونده در ادامه اين فهرست قرار گرفتهاند.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي با تأکيد بر اينکه پرونده تعدادي از رشتهها نيز در حال حاضر در دست بررسي در شوراي فني استانها قرار دارد، افزود: به محض پايان يافتن بررسي در اين شوراها پروندهها براي بررسي نهايي به اداره کل ثبت آثار اين معاونت ارسال ميشوند./111
انتهای پیام/