وي ادامه داد:يکي از موضوعاتي که در سازمان ميراث فرهنگي مورد توجه قرار ميگيرد ايجاد مناطق نمونه گردشگري است و در اين استان تا کنون 14 منطقه به تصويب رسيده که 4 منطقه در سفر نخست و 10 منطقه نيز در سفر دوم شناسايي شد.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اينکه استان کهگيلويه و بوير احمد داراي جاذبه هاي طبيعي بسياري است،اظهار داشت:براي جذب گردشگران به استان بايد جاذبه هاي اين منطقه را به گردشگران معرفي کنيم تا با ورود گردشگران در آمدي نيز نصيب مردم اين استان شود.
وي با اشاره به اينکه رئيس جديد اين سازمان وظيفه داردکه اولويت کاري خود رابر ايجاد زير ساختها در مناطق نمونه قرار دهد،گفت: اگر تا دو سال آينده 50 در صد زير ساختهاي مورد نياز در اين مناطق ايجاد شود به نتايج مطلوب خواهيم رسيد.
بقايي افزود:احداث سرويسهاي بهداشتي در سطح کشور از ديگر برنامه هاي سازمان ميراث فرهنگي است که احداث هزار واحد در دستور کار قرار گرفته و اميدواريم تا پايان سال 600 واحد مورد بهره برداري قرار گيرد.
وي ياد آور شد: از اين تعداد 300 واحد را سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري و 300 واحد را نيز بخش خصوصي ايجاد مي کند.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با تاکيد بر اينکه جاذبه هاي اين استان مي تواند سرمايه گذاران را جذب کند،خاطر نشان کرد: احداث سرويس هاي بين راهي و مجتمع هاي خدماتي از مهمترين اقداماتي است که بايد مورد توجه قرار بگيرد.
بقايي گفت: عمليات اجرايي 15 مجتمع بين راهي در اين استان در حال انجام است که بايد به سرعت پيگيري شود تا در آينده نزديک شاهد افتتاح آنها باشيم.
وي با اشاره به ضرورت اطلاع رساني جاذبه هاي اين استان ادامه داد:کهگيلويه و بوير احمد جاذبه هاي متعددي دارد و بايد شرايطي ايجاد شود تا هر ايراني حداقل يک بار به اين استان سفر کند.
بقايي در مورد وضعيت ميراث فرهنگي اين استان اظهار داشت: بسياري از تعهدات ما در حوزه ميراث فرهنگي اين استان به مرحله اجرا در آمده است..
وي ضمن تقدير از فعاليت هاي رئيس سابق اين سازمان گفت:از رئيس جديد انتظار داريم که به وضعيت رفاهي کارکنان سازمان ميراث فرهنگي اين استان توجه ويژه اي داشته باشد./104
انتهای پیام/