وي همچنين در خصوص مقوله آموزش رشتههاي صنايع دستي به عنوان يکي ديگر از مسائلي که از طرف معاونان صنايع دستي استانها در اين همايش سه روزه مورد تأکيد قرار گرفت، اظهار داشت: بحث آموزش در استانها در يک ويکرد بلند مدت و با رعايت اصول جنسيتي چون اختصاص 50 درصد از بحث آموزش براي آقايان از موضوعاتي است که توسط استانها بايد مورد توجه قرار بگيرد.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت با اشاره به اينکه در حال حاضر بيش از 70 درصد آموزش پذيران رشتههاي صنايع دستي را زنان تشکيل مي دهند، اظهار داشت: به دليل حضور کمرنگ آقايان در اين دورهها بحث اشتغالزايي براي رشتههاي صنايع دستي آن طور که بايد دنبال نمي شود.
اسکندري تصريح کرد: با ارائه برنامهريزيهاي مؤثر توسط استانها مي توان از امکان حضور بيشتر آقايان در بخش آموزش و بهره مندي از مقوله آموزش در اشتغال رشتههاي صنايع دستي بهره مند شد.
وي با بيان اينکه در حال حاضر مقولهاي به نام استاندارد نبودن جزوههاي آموزشي رشتههاي صنايع دستي به عنوان يک مشکل در استان ها مطرح است، گفت: امکان اجرا و تعريف چنين مقولهاي در ستاد مرکزي نيست و ما از استانها خواستهايم نسبت به تعريف دقيق خود از رشتههاي صنايع دستي شان در سطح استان اقدامات لازم را انجام دهند.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي خاطرنشان کرد: در حال حاضر اقدامات مناسبي توسط تعدادي از استانهاي کشور در اين بخش انجام شده و معاونت هنرهاي سنتي در حال بررسي عملکرد استانها در اين بخش است.
وي همچنين به واگذاري برنامه ريزي آموزشي به خود استانها از مدتي پيش اشاره کرد و ادامه داد: قصد داشتيم اين مقوله را به اداره کل آموزشي سازمان واگذار کنيم که اين امکان فراهم نشده و با واگذاري اين بخش به معاونت هنرهاي سنتي استانها، عملآ از حوزه فعاليت ستاد مرکزي خارج شد.
111/
انتهای پیام/