رشته‌هاي کارداني صنايع دستي در مراکز علمي کاربردي افزايش يافت

به گزارش ميراث آريا(chtn)، قبل از اجرايي کردن اين مصوبه 9 رشته در 9 مرکز علمي کاربردي فعال بود که با گذشت مدت زماني يکساله اين تعداد رشته، رشد خوبي را تجربه کرده است.

بنابراين گزارش در مقطع کارداني رشته‌هاي شيشه، نقاشي ايراني، هنرهاي چوبي، خط توليد سراميک، خدمات جهانگردي، مرمت و حفظ بناهاي تاريخي، سفال، قلم زني، گرافيک، طراحي دوخت،‌ آزمايشگاه سفال و سراميک، صنايع چرم و فرش دستباف، 9 رشته‌‌اي هستند که در اين مراکز تدريس مي‌شدند.

گفتني است 9 مرکز آموزش علمي کاربردي در استان‌هاي تهران، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، کردستان، اصفهان، همدان، مرکزي و سيستان و بلوچستان فعال هستند.

اين گزارش حاکي از آن است در مقطع کارشناسي ناپيوسته نيز يک رشته صنايع دستي به جمع رشته‌هاي تدريس شده اين مراکز اضافه شده است.

همچنين يک مرکز جديد نيز به مراکز فوق اضافه شده و رشته مديريت راهبردي صنايع دستي در مقطع کارشناسي پيوسته به وزارت علوم پيشنهاد شده است.

گفتني است همچنين نامه‌اي از سوي رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مبني بر تغيير نام زنگ هنر به هنر و صنايع دستي به وزير آموزش و پرورش فرستاده شده است.

لازم به ذکر است که در اين مدت مذاکراتي با وزارت آموزش و پرورش انجام شده تا در تعداد بيشتري از استان‌ها، رشته‌هاي کار و دانش مرتبط با صنايع‌دستي داير شود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387091011