فرزاد فروزانفر در ادامه خاطرنشان کرد: در اين فصل از بررسي، نتيجهگيري نهايي و جمعبندي نهايي از بررسيهاي فصلهاي گذشته در اين گورستان 21 هکتاري ارائه خواهد شد.
وي با اشاره به اهميت اين گورستان پيش از تاريخ اظهار داشت: با توجه به اين که گورستان ياد شده يکي از گورستانهاي مهم موجود در مقطع تاريخي اواخر دوران پيش از تاريخ و اوائل دوران تاريخي به شمار ميآيد از اهميت بسزايي برخوردار است.
به گفته اين انسانشناس باستان شناس: بررسي گورستان شهر سوخته از نقطه نظر جمعيتشناسي، شناخت اقوام و طوايف تشکيل دهنده اين شهر و نوع ترکيب اقوام مهاجر، فعاليتها، مشاغل و بيماريهاي اقوام ساکن حائز اهميت است.
فروزانفر اضافه کرد: همچنين ارتباط بين شهر سوخته با شهرهاي همجوار موجود در بين النهرين و مناطق سيستان با بررسي نهايي اين گورستان تاريخي مشخص ميشود.
وي با بيان اين که انواع گوناگوني از نژادها و طوايف مختلف در اين منطقه ساکن بوده اند تصريح کرد: در مجموع ميتوان گفت ترکيب جمعيتي و نژادي اين اقوام پيش از تاريخ با ساکنان امروز سيستان کاملا\" متفاوت است.
اين پژوهشگر انسان شناس ادامه داد: بررسي اين مسأله که چرا اين اقوام با ترکيب نژادي مختلف از اين منطقه خارج شده اند از جمله مسائلي است که در بررسي و جمعبندي نهايي ما مشخص خواهد شد./118
انتهای پیام/