قائم مقام سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با بيان اينکه آموزش الکترونيکي آموزشي ساده، سريع و همه زماني است تصريح کرد: هر جا که کاربري بتواند از طريق کامپيوتر و يا لپتاب به نرمافزارها و سامانههاي اينترنتي دسترسي پيدا کند ميتواند بدون حضور در کلاس از آموزش الکترونيکي بهرهمند شود.
وي با بيان اينکه حوزه فناوري اطلاعات سازمان ميراث فرهنگي از مدتها پيش بررسي روشهاي مناسب استفاده از فناوريهاي آموزشي جديد را در دستور کار خود داشته است؛ افزود: خوشبختانه امروز اقدامات مناسبي در زمينه آموزش الکترونيکي در ستاد آموزش سازمان و مراکز مهم آن انجام شده است و در اين همايش نيز سامانه آموزش الکترونيکي سازمان که با همکاري بخش خصوصي طراحي شده است رونمايي خواهد شد.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي در ادامه گفت: در سازمانهاي جهاني مانند يونسکو نيز مقوله آموزش به خصوص آموزش الکترونيکي از اولويت بسيار بالايي برخوردار است و در اين همايش نيز مديران منطقهاي يونسکو و آيسسکو حضور خواهند داشت.
وي با بيان اينکه ما در سازمان، فناوري اطلاعات را نه به عنوان يک وجه نمايشي، بلکه به عنوان يک راهبرد اساسي مد نظر قرار دادهايم افزود: يکي از نمودهاي اين امر بهرهگيري از آموزش الکترونيک در راستاي آموزشهاي مرتبط با سازمان است .
بقايي يادآور شد: با توجه به اينکه همايش نقش آموزش الکترونيکي در توسعه آموزشهاي ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در تقويم UNWTO نيز ثبت شده است، اميدواريم سازمانهاي استانها نيز حضور پررنگي در اين همايش داشته باشند و از آن براي پيشبرد اهداف خود استفاده کنند.
وي در خاتمه از تمامي دستاندرکاران مخصوصاً معاونت فرهنگي، ارتباطات، اداره کل آموزش و همچنين شرکت توسعه فناوري اطلاعات ميراث آريا برگزار کننده اين همايش و همه استادان و کارشناسان شرکت کننده، تشکر و قدرداني کرد./115
انتهای پیام/