در اين نشست همچنين پرفسور جعفريان متخصص تغذيه از سوئيس نيز گفت: سلامتي براي ما همه چيز نيست، ولي بدون سلامتي همه چيز براي ما هيچ است.
وي تصريح کرد: ما يک سلامتي داريم و هزاران مرض در مقابل آن. بيشتر امراض از غذا و سوتغذيه ناشي ميشود. 50 درصد امراض ما از آشپزخانه شروع ميشود.
جعفري خاطرنشان کرد: فهرست غذايي در رستورانهاي ايران حتي به 10 نوع غذا هم نميرسد ولي در رستورانهاي سوئيس بيش از 300 نوع غذا وجود دارد. صنعت نان در ايران بيکيفيت و مصرفانه است./105
انتهای پیام/