در صورت درست نکردن برند، غذاهاي ايراني را از دست مي‌دهيم

به گزارش ميراث آريا(CHTN) فريدون گل‌افرا، مدير مجله کشاورز و سردبير مجله گلچين تغذيه و تندرستي در پنجمين کارگاه تخصصي صنعت توريسم با عنوان «نقش غذا و رستوران در صنعت توريسم» که در مرکز پژوهش‌هاي گردشگري دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: زمينه درآمد ايتاليا از توريسم غذا و به ويژه پيتزا و ماکاروني است. در آنجا صدها نوع ماکاروني و غذا دارند و براي کيفيت رشته‌ها روش‌هاي جديد ابداع کرده‌اند.

در اين نشست همچنين پرفسور جعفريان متخصص تغذيه از سوئيس نيز گفت: سلامتي براي ما همه چيز نيست، ولي بدون سلامتي همه چيز براي ما هيچ است.

وي تصريح کرد: ما يک سلامتي داريم و هزاران مرض در مقابل آن. بيشتر امراض از غذا و سوتغذيه ناشي مي‌شود. 50 درصد امراض ما از آشپزخانه شروع مي‌شود.

جعفري خاطرنشان کرد: فهرست غذايي در رستوران‌هاي ايران حتي به 10 نوع غذا هم نمي‌رسد ولي در رستوران‌هاي سوئيس بيش از 300 نوع غذا وجود دارد. صنعت نان در ايران بي‌کيفيت و مصرفانه است./105

انتهای پیام/

کد خبر 1387091344