در ايران سه هزار نوع غذا شناخته شده است

به گزارش ميراث آريا(CHTN) فرهاد زعفري کارشناس و مدرس هتلداري در پنجمين کارگاه تخصصي صنعت گردشگري که با عنوان نقش غذا و رستوران در صنعت توريسم در مرکز پژوهش‌هاي گردشگري دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب افزود: نحوه پختن و سرعت خوردن غذا موضوعي است که بايد راجع به آن بحث شود.

فرهاد زعفري افزود: ايران در جام جهاني غذا نقش ندارد، در حالي که بايد در آن شرکت کنيم و تيم ملي داشته باشيم. در ايران هرکس از راه رسيده است بدون تجربه لازم دست به ايجاد رستوران زده است.

وي تصريح کرد: در دنياي مدرن بايد اول تخصص داشته باشيم، بعد رستوران باز کنيم. در رستوران‌ها ما وقتي غذا باقي مي‌ماند دور ريخته نمي‌شود در حالي که نحوه نگهداري آن را هم نمي‌دانيم.

فرهاد زعفري کارشناس و مدرس هتلداري گفت: تغذيه بايد بازرس‌هاي مختلف از خود اصناف داشته باشد. /105

انتهای پیام/

کد خبر 1387091345