صنايع دستي ايران قابليت رقابت در عرصه جهاني را دارد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، جونکو تاني گوچي ضمن بازديد از اين نمايشگاه ، در کنفرانس مطبوعاتي که با حضور خبرنگاران جرايد، روزنامه‌هاي کثيرالانتشار و صداو سيماي مرکز همدان برگزار شد، شرکت و به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

وي با اشاره به اينکه بعد از برگزاري نمايشگاه‌هاي پنج گانه که با حضور آثار در پنج استان برگزار مي شود، اين توليدات به نمايشگاه دائمي کاسکا در آلماتي قزاقستان مي رود، اظهار داشت: مؤسسه حمايت از صنايع دستي منطقه غرب آسيا(کاسکا)، آثار منتخب را در نمايشگاه‌هاي مختلف بين المللي به نمايش مي گذارد.

متخصص برنامه‌هاي فرهنگي يونسکو ادامه داد:حضور ايران در دومين سال پياپي و کسب 45 نشان اصالت در اين داوري‌‌ها نشان از شناخته شدن جايگاه اين نشان در بين هنرمندان و فرهنگ بسيار غني صنايع دستي ايران است که قابليت معرفي و رقابت در عرصه جهاني را دارد.

نماينده سازمان يونسکو با بيان اينکه نکته قابل اهميت در شرکت توليدات صنايع دستي ايران اين بود که در کنار اين محصولات جاي فرش ايراني خالي به نظر مي رسيد، گفت: با توجه به کيفيت و شهرت جهاني فرش، ايران مي توانست تعداد نشان اصالت بيشتري را کسب کند که اميدواريم از سال‌هاي آينده شاهد اين اتفاق نيز باشيم.

تاني گوچي تصريح کرد: حضور ايران براي دومين سال در اين داوري‌ها کمک قابل توجهي به کشورهايي کرد که با فرهنگ غني ايراني آشنايي نداشته‌اند و اين همان نکته‌اي است که داوران حاضر در اين دوره نيز با ديدن طرح و نقوش ايراني که کاملآ ابتکاري و خلاقانه بود به آن اشاره کردند.

وي افزود: صنايع دستي يکي از راه‌هاي معرفي و انتقال فرهنگ کشورها است و من معتقدم شرکت کشور بزرگي چون ايران در داوري‌هاي امسال و سال گذشته در معرفي و کسب بازارهاي جهاني از طريق همين محصولات نقش بسزايي دارد.

متخصص برنامه‌هاي فرهنگي يونسکو خاطرنشان کرد: هدف يونسکو از اعطاي اين نشان‌ها ايجاد خلاقيت و کمک به بازاريابي توليدات است ضمن اينکه اثر توليد شده جايگاه خود را در زندگي مردم پيدا کند و قيمت آن نيز مناسب براي هر قشري از جامعه باشد.

جونکو تاني گوچي با تأکيد بر اينکه ما در عصري زندگي مي کنيم که لوکس گرايي از گرايشات جوامع است، گفت:مردم به دنبال توليداتي هستند که در نگاه اول لوکس به نظر برسد ولي در کنار نو بودن از اصالت و کيفيت به صورت تؤامان برخوردار باشد.

وي همچنين از نمايشگاه آثار برجسته صنايع دستي استان همدان نيز بازديد کرد و از قابليت‌هاي بالاي اين توليدات ابراز رضايت کرده و گفت: کاملآ تحت تأثير اين آثار قرار گرفتم و اميدورام در اينده شاهد نگاهي شايسته به صنايع دستي اين استان باشيم.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 138709157