وي ادامه داد: اين استان با توليداتي چون گليم، سفره کردي، قاليچه ترکمن و چادرشب بافي در اين نمايشگاه حضور دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي خراسان شمالي با اشاره به اينکه صنايع دستي استان خراسان شمالي در اين نمايشگاه تنها عرضه و ارائه محصولات را به عنوان هدف خود دنبال ميکند، اظهار داشت: صنعتگران خراسان شمالي در اين نمايشگاه به توليد زنده محصولات صنايع دستي نميپردازند و تنها بحث فروش را پيگيري ميکنند.
عابدي تصريح کرد: اين هنرمندان در کنار ارائه توليدات بومي اين استان پوستر و بروشورهاي معرفي صنايعدستي اين منطقه را نيز به منظور معرفي و ترويج بخشي از فرهنگ اين منطقه به علاقهمندان ارائه ميکند.
وي با بيان اينکه شباهت برخي صنايع دستي اين استان، با توليدات گيلان، فرصتي براي تبادل اطلاعات صنعتگران و هنرمندان فراهم ميکند، گفت: اين اقدام همچنين در راستاي ارتقاء کيفيت توليدات صنايعدستي دو استان نقش بسزايي دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي خراسان شمالي خاطرنشان کرد: با وجود اهميتي که صنايعدستي در جذب گردشگر داخلي و خارجي دارد، ارائه هرچه بهتر و کاملتر توليدات با کيفيت و بومي هر منطقه ميتواند در توسعه و گسترش صنعت گردشگري مؤثر باشد.
گفتني است نمايشگاه بين المللي گردشگري گيلان که نمايشگاه سراسري صنايع دستي را نيز در کنار خود دارد از 26 تا 30 ماه جاري با حضور 30 استان، در شهرستان لنگرود برگزار ميشود./111
انتهای پیام/