وي افزود: کاوشهاي باستانشناسي محوطه باستاني جوبجي در رامهرمز، محوطه نخل ابراهيمي ميناب، تول تخت پاسارگاد، گورستانهاي خداآفرين، تپه سنجر خوزستان، تپه سفالين پيشوا از موضوعاتي است که قرار است در اين همايش به استماع شرکت کنندگان برسد.
پروژه مطالعه روستاهاي ارباب- رعيتي در دشت تهران(مردم باستانشناسي )، مطالعه ريختشناسي و لايهنگاري سفالهاي ايوان شمالي مسجد جمعه اصفهان، نگارکند مهرداد پارتي و فرمانرواي اليمايي، نتايج کاوش اول شهر فراهخامنشي ساساني محوطه سد سلمان فارسي و بررسيهاي آرکئوژئوفيزيک در محوطه پاسارگاد، قلعه يزدگرد، کهنه تپه سي از ديگر موضوعات مورد بحث و بررسي اين همايش به شمار ميرود.
فاضلي همچنين از ارايه ده گزارش در زمينه بررسيهاي ديرين اقليم شناسي، زمين باستانشناسي و زمين سيماي ايران از سوي پژوهشگران خارجي به صورت سخنراني خبر داد. اين مقالات نتيجه بررسيهاي هيأتهاي مشترک ايراني و خارجي در زمينههاي ياد شده است که سال گذشته در کشورمان انجام شده است.
به گفته رئيس پژوهشکده باستانشناسي برپايي نمايشگاهي از کتابهاي موجود در زمينه باستانشناسي و تاريخچه خليج فارس از کتابخانه موزه ملي و آثار يافت شده در محوطه باستاني جوبجي در موزه مردم شناسي خليج فارس از برنامههاي جنبي همايش است.
خاطرنشان ميشود دهمين گردهمايي سالانه باستان شناسي ايران به مدت سه روز از 20 تا 23 آذرماه جاري در تالار شهيد آويني هتل هرمز بندر عباس برگزار خواهد شد./120
انتهای پیام/