توکلي با بيان اين مطلب که فعاليت هاي پايگاه به گونه اي جهت گيري شده که تا 14 ماه ديگر شاهد دستاوردهاي پژوهشي و حفاظتي بنيادين مربوط به آثار تاريخي شهر کرمان هستيم،خاطر نشان کرد : اکنون پايگاه شهر تاريخي کرمان در آستانه راهي نو قرار گرفته است .
مدير پايگاه شهر تاريخي کرمان در ادامه تدوين طرح حفاظت قلعه دختر و قلعه اردشير و بررسي باستان شناختي قبه سبز و اقدامات عمراني قراختائيان در توسعه و تحول شهر کرمان را به عنوان دو پروژه کليدي در دست انجام نام برد و اظهار داشت : براساس حساسيت ويژه بر روي اين مسائل پس از تکميل مطالعات ، اقدام به چاپ و نشر آنها خواهيم کرد.
وي همچنين در خصوص حل معضل آبهاي سطحي شهر کرمان گفت : تاکنون براي حل معضل آبهاي سطحي با هماهنگي سازمان ، جلساتي با شهردار کرمان و معاونان وي و چند تن از متخصصان بومي برگزار شده که اميد است جمع بندي نهايي اين جلسات تبديل به دستورالعمل و ساز و کار مناسب براي حل اين مسئله شود .
توکلي خاطرنشان کرد: در راستاي ساماندهي ميدان گنجعلي خان قرار است تا در صورت امکان عمليات آزمايش هاي ژئوتکنيکي براي شناسايي لايه هاي زيرين ميدان اجرا و در ادامه هر گونه طرح يا پروژه پياده سازي شود .
به گفته وي تشکيل شوراي بافت تاريخي کرمان و حضور پايگاه در اين شورا مي تواند راهگشاي بسياري از مسائل فراروي فعاليت ها باشد .
گفتني است محدوده قرارگيري آثار تاريخي شهر کرمان بالغ بر 600 هکتار و مشتمل بر بيش از 100 اثر ثبت شده در فهرست آثار ملي کشور است./106
انتهای پیام/