به گزارش ميراث آريا (chtn)، امام جمعه بندر عباس در دهمين گردهمايي بين‌المللي باستان‌شناسي ايران با بيان اينکه بحث ميراث فرهنگي از جهات مختلف قابل بررسي است افزود: اصلي ترين امتياز ميراث فرهنگي اين است که دست تحريف در آن حضور پيدا نمي‌کند.

آيت‌الله غلام معلي نعيم آبادي در ادامه گفت: ما به چاپ کتاب‌هاي خوبي اهتمام کرده ايم اما براي کاوش و رسيدن به تاريخ بي دغدغه، اهتمام لازم را نداشته ايم.

وي با تاکيد بر اينکه ميراث فرهنگي فقط بعد تاريخي ندارد افزود:به راستي راه گذشته چراغ راه آينده است که روشن ترين نشانه‌ آن را بايد در دل زمين جستجو کنيم.

امام جمعه بندرعباس با بيان اينکه کاوش در حوزه باستان‌شناسي دستاوردهاي زيادي به همراه دارد ياد آور شد: متاسفانه از بسياري از اين فرصت‌ها غافل بوده‌ايم اما در حال حاضر اين حرکت آغاز شده و اميدواريم که شاهد همايش‌هاي پياپي باستان‌شناسي باشيم.

وي در خاتمه با بيان اينکه حضور در ميدان ميراث فرهنگي، تاريخ ملت‌ها را به وضوح نشان مي‌دهد خاطرنشان شد: در حوزه ميراث فرهنگي مي توانيم الگوهاي خوبي براي بهتر زيستن داشته باشيم تا هم اشتباهات خود را شناخته و هم به نقاط قوت و ضعف گذشته خود براي زندگي بهتر در آينده آشنا شويم.

در اين همايش رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان هرمزگان نيز با بيان اين که استان هرمزگان با همه پتانسيل‌هاي موجود ، در سطح کشور به عنوان يک استان پويا مطرح است افزود: حضور جدي متخصصان علم باستان‌شناسي در اين استان بيانگر همين حقيقت است.

مهدي دريانورد اظهار داشت: قدمت استان هرمزگان موجب شده که در بيشتر اوقات شاهد حضور انديشمندان اهل فن در اين استان باشيم بنابراين دهمين گردهمايي بين‌المللي باستان‌شناسي ايران بيانگر اين امر مهم است./115

انتهای پیام/

کد خبر 138709205