احمد جعفرپور با اشاره به اينکه طبق آمار سال گذشته 12 هزار و 846 کارگاه در بخش صنايع دستي در اين استان فعال بودند، اظهار داشت: مطابق آخرين اطلاعات ثبت شده در اين معاونت اين تعداد به 13 هزار و 98 کارگاه افزايش داشته است.
وي ادامه داد: البته اطلاعات موجود از تعداد کارگاههاي فعال صنايع دستي در حال حاضر مربوط به کارگاههاي خانگي و غير خانگي صنايع دستي است که توسط توليد کنندگان پروانه توليد دريافت کردهاند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي همدان با بيان اينکه تعداد شاغلان در اين کارگاهها نيز نسبت به سال گذشته در حدود يک هزار نفر افزايش داشته است، گفت: آمار موجود از فعالان در اين کارگاهها در سال گذشته 22 هزار و 35 نفر است در حالي که اين آمار امروز به 22 هزار و 940 نفر افزايش داشته است.
جعفرپور تصريح کرد: در حال حاضر بيشترين کارگاههاي صنايع دستي در شهرستان همدان است که بيش از 3 هزار و 340 کارگاه در اين استان واقع و نزديک به 5 هزار نفر در اين کارگاهها شاغل هستند.
وي با تأکيد بر اينکه شهرهاي تويسرکان و ملاير بعد از همدان بيشترين تعداد کارگاههاي صنايع دستي را دارند، افزود: بيش از 6 هزار کارگاه صنايع دستي در اين دو شهرستان واقع شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان همدان خاطرنشان کرد: همچنين رشتههاي منبت، گليم و سفال استان همدان بيشترين تعداد کارگاههاي صنايع دستي را به خود اختصاص داده آند.
احمد جعفرپور يادآور شد: بيش از 2 هزار و 500 کارگاه در تويسرکان،2 هزار و 400 کارگاه در ملاير و 975 کارگاه نيز در شهرستان بهار در رشتههاي ياد شده فعال هستند.
/111
انتهای پیام/