احمد جعفرپور با اشاره به اينکه در طول سال 84 تا 86 بالغ بر 30 ميليارد تومان تسهيلات بانکي در اختيار کارگاهها و صنعتگران صنايعدستي فعال استان که در نوبت دريافت اين تسهيلات بودند قرار گرفت، اظهار داشت: در طول سال جاري تسهيلاتي به صنعتگران داده نشد ولي بر وضعيت کارگاههايي که اين اعتبارات را دريافت کردهاند، نظارت شد.
وي ادامه داد: گروه ناظران بر کارگاههاي صنايع دستي به صورت سرزده از اين کارگاهها بازديد و نسبت به عملکرد آنها مطابق با استانداردهاي موجود تحقيقاتي را انجام دادند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي اين استان تصريح کرد: کارشناس معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان، نماينده سازمان کار و امور اجتماعي، نماينده استانداري و يک نماينده از شوراي بانکها نظارت بر اين کارگاهها را در سال جاري دنبال کردند.
جعفرپور با بيان اينکه در حال حاضر کارگاههاي موجود صنايع دستي در استان همدان به کارگاههاي خانگي و مجتمعها و کانونهاي صنايع دستي تقسيم ميشوند، گفت: بيش از 13هزار کارگاه در استان همدان به شکل خانگي و غيرخانگي فعال هستند.
وي خاطرنشان کرد: همچنين بحث نظارت بر مجوزهاي صنايع دستي نيز در سطح استان توسط کارشناسان اين معاونت در دست بررسي قرار دارد و سعي ميشود از تخلفات موجود در اين بخش تا حد ممکن جلوگيري شود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي همدان افزود: اين مجوزها شامل پروانه توليد، جواز تأسيس و کارت صنعتگري است که علاوه بر نظارت در زمان صدور و تمديد سالانه آنها، در حال حاضر نيز تحت بررسي قرار گرفتهاند.
وي يادآور شد: با آمار موجود از کارگاههاي صنايعدستي در حال حاضر بيش از 22 هزار و 900 نفر در اين کارگاهها فعال هستند.
گفتني است: بيشترين کارگاههاي صنايعدستي در اين استان در رشته مبلمان و منبت با نزديک به دو هزار و 600 کارگاه، موجود است.
111/
انتهای پیام/