مجتمع‌هاي بين‌راهي داراي موقعيت عالي به مناقصه گذاشته مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(CHTN) رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي در مصاحبه مطبوعاتي با خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: با بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد که تاکنون موافقت اصولي‌هاي زيادي براي ساخت مجتمع‌هاي خدماتي رفاهي بين‌راهي در کشور صادر شده، اما تعداد کمي از اين مجتمع‌ها ساخته شده اند.

شهريار افندي‌زاده تصريح کرد: قرارشده که در هر استان شش تا هفت مجتمع خدماتي رفاهي بين‌راهي را که داراي موقعيت عالي از نظر مسافر ان است، انتخاب کرده و تسهيلاتي به اين استان‌ها ارائه شود از جمله اينکه زيرسازي اين مجتمع‌ها انجام شود و سپس اين مجتمع‌ها به مناقصه گذاشته شود.

وي با بيان اينکه مجتمع‌هاي خدماتي رفاهي بين‌راهي نقش عمده‌اي در رفاه مسافران دارد، گفت: اين مجتمع‌ها علاوه بر اين در ايمني جاده نيز مهم هستند، چرا که برخي رانندگان مانند رانندگان کاميون که زمان‌هاي طولاني را در جاده‌ها سپري مي‌کنند مي‌توانند در اين مجتمع‌ها استراحت کنند و اين در ايمني جاده‌ها موثر است.

رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي با بيان اينکه احداث مجتمع خدماتي رفاهي بين‌راهي بايد از دو جهت مد نظر قرار گيرد، افزود: نکته اول علاقه‌مندي سرمايه‌گذاران براي سرمايه‌گذاري است و نکته دوم محل قرار گرفتن مجتمع‌ها براي ارائه خدمات مناسب است.

افندي‌زاده تصريح کرد: طرح ما اين است که نقاطي را در استان‌ها آماده سازي کنيم و نقاط آماده‌تري را به سرمايه‌گذاران واگذار کنيم و در اين مناقصه همه علاقه‌مندان مي‌توانند شرکت کنند و برنده شوند.

وي با بيان اينکه هزار نقطه حادثه خيز در جاده‌هاي کشور شناسايي شده، افزود: از ابتداي سال جاري تاکنون 700 نقطه اصلاح شده است و پيش‌بيني مي‌شود تا انتهاي سال جاري 300 نقطه باقي مانده نيز اصلاح شود.

رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي با اشاره به مذاکرات انجام شده در سفر اخير خود به سوئد افزود: اين کشور با وجود اين که حدود هفت ماه از سال در شرايط جوي زمستاني قرار دارد، در نتيجه از تجربيات خوبي در زمينه نگهداري زمستان برخوردار است. براين اساس قرار شد توافقنامه‌اي در بحث نگهداري زمستاني با اين کشور منعقد شود.

افندي‌زاده افزود: مساحت کشور سوئد يک سوم وسعت ايران است و حدود 95 هزار کيلومتر راه اصلي و شرياني در اين کشور وجود دارد، اما تلفات جاده‌اي سوئد سالانه 450 نفر است که براين اساس، مي‌توان از تجربيات اين کشور در بحث ايمني جاده‌ها بهترين بهره‌برداري کرد.

وي با بيان اينکه تاکنون آغاز خوبي در نگهداري زمستاني داشته‌ايم و تيم مناسبي در اين زمينه در راهدارخانه‌ها و مسيرهاي برف‌گير کشور تشکيل شده است، تصريح کرد: با توجه به اينکه 80 هزار کيلومتر راه‌هاي شرياني و آسفالتي داريم طبق توافق‌نامه با کشور سوئد زمستان امسال مطالعات اوليه براي جمع‌آوري اطلاعات و ميزان نياز به ماشين‌آلات راهداري انجام خواهد شد و سال بعد به طرحي صورت پايلوت اجرا مي‌شود و اميدواريم تکنولوژي و ماشين‌آلات مجهز مربوطه به اندازه مورد نياز وارد کشور شود.

رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي از آماده شدن طرح جامع نصب دوربين در سراسر کشور تا پايان دي ماه خبر داد و افزود: براساس اين طرح، اولويت‌هاي استفاده از آنها در گردنه‌ها، مبادي شهرها و نقاط بحراني مشخص خواهد شد./105

انتهای پیام/

کد خبر 1387092548