وي افزود: موزه هاي استان جهت دريافت و پذيرش آثار صنايع دستي فاخر و تاريخي مردم آمادگي کامل دارند و تمهيداتي انديشيده شده تا اين آثار به نام اهدا کننده و در ويترين اختصاصي در موزه به نمايش در آيد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي اظهار داشت:اين اقدام به منظور ترويج صنايع دستي، گسترش موزه ها و ايجاد موزه هاي تاريخي و ميراثي و تبديل موزه ها به مجموعه هايي پويا، با همکاري استانداري، شهرداري و ساير نهادهاي مرتبط انجام خواهد گرفت.
محمدي تصريح کرد: با توجه به اينکه آثار کهن صنايع دستي در مقابل گذشت زمان و اتفاقات طبيعي و انساني در معرض فرسودگي و آسيب ديدن است ، اين اقدام فرصت مناسبي را جهت نگهداري اصولي و مرمت احتمالي آثار مهيا مي سازد و اشياي اهدا شده، تحت نظارت و مراقبت سازمان و مرمتگران زبده اين عرصه خواهند بود.
تراب محمدي در پايان تصريح کرد: افرادي که داراي نمونه هاي ارزشمند صنايع دستي هستند، مي توانند با مراجعه به موزه هاي استان يا حضور در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از چگونگي اين اقدام مطلع شوند و گام مهمي در جهت حفظ و ترويج فرهنگ غني گذشتگانمان بردارند./106
انتهای پیام/