وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان امکان حضور صنعتگران را در دو نمايشگاه ژاپن و کويت فراهم کرده است، اظهار داشت:50 درصد از کل هزينههاي جاري اين نمايشگاهها براي حضور هنرمندان توسط سازمان ميراث فرهنگي استان تأمين شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان ادامه داد: ارسال بستههاي تبليغاتي معرفي صنايعدستي استان به کشورهاي آمريکا، ايتاليا، کويت، امارات، آلمان، چين، کره و روسيه از ديگر اقدامات اين معاونت است.
جعفرپور تصريح کرد: برگزاري همايش تخصصي سفال و سراميک با رويکرد صادرات در لاله جين با همکاري سازمان بازرگاني استان، در کنار معرفي کارگاههاي صنايعدستي به تجار و بازرگانان خارج از استان براي انجام معاملات تجاري و جمع آوري اطلاعات صادرکنندگان غيررسمي و صادراتي که توسط آنان انجام شده از ديگر تلاشهاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان است.
وي با بيان اينکه ارسال آثار برجسته صنعتگران استان به مسابقه مهر اصالتهاي سازمان يونسکو به عنوان بخشي ديگر از فعاليتها مطرح است، گفت:همچنين اين آثار در قالب نمايشگاهي در آذرماه به نمايش درآمد و استان همدان نيز ميزبان نماينده سازمان يونسکو بود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي همدان با تأکيد بر اينکه در اين مدت براي حمايت از صادرکنندگان، بارها اين افراد را مورد تشويق قرار دادهايم، افزود: تجليل از صادرکنندگان نمونه استان در مراسم افتتاحيه نمايشگاه منتخبان مهر اصالت و تشويق و معرفي تعدادي از صادرکنندگان غيررسمي براي دريافت کارت بازرگاني و انجام معاملات تجاري از جمله اين حمايتها است.
احمد جعفرپور در ادامه اظهار داشت: در ادامه اين برنامهها معاونت هنرهاي سنتي استان پيگيري و تصويب برگزاري اجلاس شوراي جهاني صنايعدستي را در نوامبر سال آينده در دستور کار خود دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي همدان همچنين معرفي هنرمندان استان براي شرکت در نمايشگاههاي مسقط و جشنواره کويت را از ديگر برنامههاي آينده در بخش ارتقاء صادرات دانست و خاطرنشان کرد: در همين زمينه تلاشهاي جدي در خصوص تشويق منبتکاران تويسرکان براي شرکت در نمايشگاههاي خارجي براي اولين بار انجام شد./111
انتهای پیام/