وي درخصوص مراحل مرمت اين بناي تاريخي گفت: اجراي فاز اول برنامه مرمت بنا با اعتباري حدود 140 ميليون ريال پايان يافت که با توجه به آسيب ديدگي در قسمت کف عمليات کف فرش حمام انجام شد.
محمد رضا بذرگر گفت: بدنه و سقف حمام نيز آسيب جدي ديده بود که تعميرات گچي آن انجام شد و همچنين تعميراتي در بخش خزينه حمام و سنگهاي ازاره حمام صورت گرفت.
وي افزود : فاز دوم مرمت بنا شامل : اجراي کانال رفع نم در پيرامون بنا، اجراي اندود کاهگل پشت بام ، تعميرات نماي خارجي بنا در کليه اضلاع، تعميرات گچي داخل بنا در بخشهاي مورد نياز و نصب فواره هاي سنگي حوض است که به زودي آغاز خواهد شد.
محمد رضا بذرگر با اشاره به اينکه مرمت اين بناي تاريخي در سال جاري به پايان خواهد رسيد گفت: اين بنا پس از اتمام مرمت به امکانات موزه اي از جمله ويترين ، نورپردازي و استقرار اشياء موزه اي مجهز خواهد شد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري فارس هدف از راه اندازي موزه مردم شناسي در شهرستان لامرد را معرفي فرهنگ قومي و محلي ، پوشاک ، آداب و رسوم ، ابزار و نحوه زندگي مردم منطقه از ادوار گذشته به گردشگران داخلي و خارجي و نيز تلاش در جهت توسعه و رونق گردشگري شهرستان با توجه به توانمنديهاي گردشگري منطقه دانست.
حمام اشکنان لامرد توسط مرحوم علي خان ساخته شده و در کنار مسجد جامع اشکنان قرار دارد و بناي تاريخي مسجد جمع نيز توسط همين شخص در دوره قاجار احداث شده است.
اين اثر تاريخي به شماره 3442 در مورخه 25/12/79 به فهرست آثار ملي ايران پيوسته و تحت حفاظت و نگهداري اين سازمان قرار گرفته است./106
انتهای پیام/