وي با اشاره به اينکه مدت زمان تخمين زده شده براي طرح مطالعاتي بازارچههاي صنايعدستي ممکن است تغيير کند، اظهار داشت: به دليل گستردگي کار احتمال دارد زمان تعيين شده دچار تغيير شود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان خراسان شمالي ادامه داد: در خصوص چگونگي تعريف تعداد بازارچهها و نحوه قرار گرفتن آنها در شهرستانهاي مختلف استان همه چيز به گروه مشاور مورد نظر سپرده شده است.
عابدي با بيان اينکه برنامهريزي اين طرح در دور دوم سفرهاي استاني هيأت دولت انجام شد و با تأمين اعتبار در اين بخش، از مدتي پيش طرح مطالعاتي را آغاز کردهايم، گفت: در فاز مطالعاتي اين پروژه مواردي چون مکانيابي مناسب براي فضاي بازارچهها، زمين مورد نياز پياده شدن اين طرح، نياز سنجي امکانات مورد نياز توسط گروه مشاوران مورد بررسي قرار ميگيرد.
وي در ادامه اظهار داشت: مانه و سملقان، بجنورد و فاروج به عنوان شهرستانهايي که بر سر راههاي ارتباطي قرار داشته و امکان تعريف بازار مناسب را براي اين توليدات دارند در حال حاضر مد نظر قرار گرفتهاند.
علي عابدي خاطرنشان کرد: در حال حاضر ميزان اعتبار مورد نظر اين طرح از محل اعتبارات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري به ميزان 70 ميليون تومان تعيين و تخصيص يافته است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي يادآور شد: با انجام فاز مطالعاتي در سطح استان با توجه به علاقهمنديهايي که در اجراي آن وجود دارد، اقدامات لازم براي ايجاد بازارچهها انجام ميشود./111
انتهای پیام/