وي با اشاره به اينکه در حال حاضر يکي از بزرگترين مشکلات صنايعدستي کشور نبود طراحي مناسب براي اين توليدات است، اظهار داشت: با تعريف طراحي مناسب براي توليدات صنايعدستي بسياري از مشکلات مربوط به بازار فروش اين بخش حل ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان ادامه داد: با حضور کارشناساني که اغلب در رشتههاي مرتبط با هنرهاي سنتي و صنايعدستي فعاليت ميکنند، طراحيهاي تازهاي را در بخش هنرهاي سنتي شاهد خواهيم بود.
قاسمي با بيان اينکه رعايت اصول سنتي و توجه به اصالتها شرط مهمي در اين طراحيها به شمار ميآيد، گفت: ديدگاه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان در اين خصوص تعريف طرحهاي تازه و مطابق با نياز بازار با اهتمام به سنتها و اصالتهاي صنايعدستي کشور است.
وي در ادامه اظهار داشت: با تلاشي که در پنج روز برگزاري نمايشگاه هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان به عمل آمد اين انجمنها به طرحهاي تازه و بديعي در بخش صنايعدستي دست يافتند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان تصريح کرد: از طرحهاي ارائه شده در اين نمايشگاه توسط اين گروهها مجموعهاي بروشور و کاتولوگ در قالب لوح فشرده تهيه شده و به زودي در اختيار علاقهمندان و سرمايهگذاران بخش صنايعدستي قرار ميگيرد.
قاسمي يادآور شد: اميدواريم با انجام چنين اقداماتي بتوان از دانش کارشناسان اين بخش در کنار تجربه پيشکسوتان و هنرمندان تؤامان استفاده کنيم./111
انتهای پیام/