طرح آمارگيري هنرمندان و صنعتگران استان گيلان اجرايي مي شود

ساسان قاسمي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: طرح آمارگيري هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي جزء‌ هفت طرح پژوهشي اين معاونت در طول سال مالي جاري است.

وي با اشاره به اينکه کارهاي پژوهشي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان در مجموع به پايگاه پژوهشي سازمان استان سپرده شده ، اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان گيلان نيز از سه نفر از کارشناسان برجسته خود براي اجراي اين پروژه تحقيقاتي استفاده مي‌کند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان ادامه داد: در حال حاضر اجراي اين پروژه در مراحل مقدماتي چون برنامه‌ريزي، زمان بندي و چگونگي انجام مراحل مختلف است.

قاسمي با بيان اينکه در همين زمينه با روساي شوراي شهرها و روستاهاي هنرخيز ارتباطاتي برقرار شده، گفت: ‌از طريق اين شوراها فرم‌هاي فاز اول آمارگيري در شهرها و روستاها توزيع و اطلاعات اوليه‌اي از وضعيت صنايع‌دستي اين مناطق به دست مي‌آيد.

وي تصريح کرد: طرح پژوهشي آمارگيري از هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي استان گيلان يک سرشماري دقيق از هنرمندان صنايع‌دستي استان است که امکان برنامه‌ريزي‌هاي آينده را در اين بخش راحت‌تر مي‌کند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان گيلان با تأکيد بر اينکه پراکندگي رشته‌هاي هنري، ميزان اشتغال صنعتگران در اين رشته‌ها و نوع مواد اوليه‌اي که در توليد محصولات کاربرد دارد از جمله موارد مورد بررسي در اين طرح است، افزود: چرخه فروش توليدات صنايع‌دستي، فروشگاه‌هاي فعال در اين بخش نيز موضوع طرح پژوهشي آمارگيري هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي است.

ساسان قاسمي در ادامه اظهار داشت: ميزان اعتباري که به اين طرح اختصاص يافته برابر با 6 ميليون تومان اعلام شده است.

وي خاطرنشان کرد: با وجود وسعت کار و دقتي که در انجام اين طرح وجود دارد اين ميزان از اعتبار کافي به نظر نمي رسد.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي گيلان يادآور شد: در سال جاري هفت طرح پژوهشي با اعتباري معادل 23 ميليون تومان براي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان گيلان تعريف شده است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387100718