وي با اشاره به اينکه در فاز اول طرح آمارگيري جامع هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي استان، فرمهايي را در اختيار صنعتگران شهرها و روستاهاي مختلف قرار ميدهيم، اظهار داشت: شوراي استانها در تسريع همکاري هنرمندان موجود در روستاها و شهرها و جمع آوري اطلاعات اوليه نقش بسزايي ايفا خواهند کرد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان ادامه داد: همکاري در خصوص تعرفه زمين براي ايجاد بازارچه دائمي هنرهاي سنتي و صنايعدستي و همچنين بازارچه موقت صنايعدستي استان به عنوان بخش ديگري از زمينههاي همکاري اين تفاهمنامه مطرح است.
قاسمي با بيان اينکه از مدتها پيش طرح نامگذاري اماکن و معابر عمومي با نام رشتههاي صنايعدستي به عنوان يکي از برنامههاي حوزه توسعه و ترويج صنايعدستي مطرح بوده است، گفت: طبق اين تفاهمنامه به زودي شاهد اجرايي شدن اين اقدام در شهرهاي مختلف استان خواهيم بود.
وي تصريح کرد: مقوله خانههاي ترويج صنايعدستي در روستاهاي هدف گردشگري در استان گيلان از مدتها پيش مطرح شده است که در اين زمينه همکاري و مشارکت شوراي استانها در اختصاص زمين مورد نياز براي اين طرح و چگونگي توسعه رشتههاي صنايع دستي در اين مراکز مطرح شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان با تأکيد بر اينکه مشارکت در زمينه بسترسازي و اشتغالزايي از طريق هنرهاي سنتي و صنايعدستي به عنوان يکي ديگر از موضوعات مورد توافق است، افزود: همچنين همکاري در خصوص آمورش عمومي رشتههاي صنايعدستي نيز ضمن اين تفاهم نامه مورد تأکيد قرار گرفته است.
ساسان قاسمي خاطرنشان کرد: به طور حتم عقد اين تفاهمنامه مشترک نقش بسزايي در الويتبندي فعاليتهاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي در سطح استان دارد./111
انتهای پیام/