وي با بيان اينکه استراتژي صحيح در راستاي حرکت به سمت توسعه پايدار بايد متوجه شهرسازي و طرحهاي بين شهري پايدار باشد، تصريح کرد: در اين راستا لازم است مراجع تصميمگيرنده و سياستگذار تجهيزات خاصي را براي اين تغيير و تبديل مورد استفاده قرار دهند.
شهروز تهراني افزود: اولين مسئلهاي که لازم است در اين روند مورد توجه قرار گيرد مشخص کردن شاخصهاي حقوقي و نحوه تنظيم کردن آن است تا فعاليتهاي مختلف شهري و محيطي را سازمان دهد.
وي در بيان اصول و راهحلهاي کلي اين طرح گفت: تدوين قوانين جديد در مقياس استان که روابط صحيحي بين ضوابط شهرسازي، بين شهري و امکانات محيط زيست طبيعي ايجاد ميکند از جمله اين راهحلها است.
شهروز تهراني در بيان شاخصهاي معين پايدار محيط شهري و بيرون شهري يادآور شد: حفظ و بهبود نيروهاي طبيعي، تقليل در تغيير يافتن مواد اوليه طبيعي، کاهش استفاده از زمين و مواد اوليه طبيعي استخراجي غير قابل تجديد، ايمني و بهداشت عمومي، بازيابي و آزاد کردن زمين و همگاني کردن استفاده از دادههاي طبيعي و محيطي شهري و منطقهاي از جمله شاخصهاي معين پايدار محيط شهري و بيرون شهري است.
وي در خاتمه تصريح کرد: نگهداري و حفظ پايدار چرخش سيکل آب در محيطهاي شهري، صرفهجوئي نيرو و استفاده از توليدات نيروهاي طبيعي، بهبود امکانات طبيعي منطقهاي، ازدياد فضاهاي سبز عمومي و خصوصي، سعي در کاهش آلودگي هوا و استفاده از باندهاي متحرک يا پلههاي برقي از ديگر شاخصهاي معين پايدار محيط شهري و بيرون شهري به شمار ميروند./115
انتهای پیام/