آموزش صنايع‌دستي از حاشيه نشيني جلوگيري مي‌کند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، احمد جعفرپور با بيان اين مطلب گفت: در حدود سه ميليارد ريال براي آموزش در اين بخش در نظر گرفته شده است که تنها يک ميليارد و 500 ميليون تومان از آن تخصيص يافته است.

وي با اشاره به اينکه به دليل تخصيص نيافتن اعتبار در نظر گرفته شده در بخش آموزش روستايي، آموزش در روستاها متوقف شده است، اظهار داشت: آموزش روستايي صنايع‌‌دستي استان همدان در حال حاضر ناتمام مانده است.

جعفرپور تصريح کرد:صنايع‌دستي از ظرفيت‌هاي اصيل موجود در روستاها است که مي‌توان با برنامه‌ريزي، براي ايجاد اشتغال و افزايش درآمد روستاييان از آن بهره گرفت.

وي با بيان اينکه در اين رابطه احداث شهرک‌‌ها و خوشه‌هاي صنايع‌دستي، حمايت از صنعتگران اين رشته‌‌ها با ارائه تسهيلات مناسب بنگاه‌هاي زودبازده براي توسعه و ترويج صنايع‌دستي از مهمترين برنامه‌هاي دولت است، گفت: احداث شهرک صنايع‌دستي استان در مرحله انتخاب مشاور است و جانمايي اجراي اين طرح انجام شده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي همدان در ادامه اظهار داشت: در اين طرح ايجاد 400 کارگاه توليد، عرضه و فروشگاه صنايع‌دستي و مراکزي ديگر شامل بارانداز حمل و نقل و صادرات در نظر گرفته شده است.

احمد جعفرپور همچنين خاطرنشان کرد: پيگيري طرح هشت بازارچه صنايع‌دستي در هشت شهرستان براي توليد و عرضه، مطالعات جامع صنايع‌‌دستي و ايجاد نمايشگاه دايمي آثار برجسته صنعتگران در حال اجرا است.

وي يادآور شد: احداث شهرک صنايع‌دستي از طرح‌هاي پيشتاز سفرهاي رياست جمهوري به استان است که اجراي آن با جديت دنبال مي‌شود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387101146