وي گفت: بيشتر دانشجويان شرکت کننده در اين طرح دانشجويان رشتههاي تخصصي شيمي و معماري بودند که از نزديک با دو پروژه ملي مجتمع پتروشيمي کرمانشاه و ميراثفرهنگي طاق بستان آشنا و با اجزاي ساخت و قسمتهاي مختلف آن آشنا شدند.
وي در توصيف اين پروژه ملي گفت: ساخت پتروشيمي کرمانشاه از سال 81 آغاز شده و تاکنون با اعتبارات ارزي 270 ميليون يورو و بيش از هزار و 500 ميليارد ريال، 97 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است. محصولات پتروشيمي به سبب نقش مستقيمي که در زندگي ايفا ميکنند، امروزه اهميتي چشمگير يافتهاند. از اين رو و نيز به سبب ارزش افزوده قابل اعتنايي که محصولات پتروشيمي دارند، ايجاد مجتمعهاي جديد پتروشيمي در سالهاي اخير در کشورمان جزء برنامههاي توسعهاي دولت شده است.
وي ادامه داد: به اين منظور ما با اجراي اردوهاي علمي فرهنگي دانشجويان را از نزديک با اين مجتمعها و دستاوردهاي عظيم آن و همچنين نيروهاي متبحر آشنا ميکنيم تا آنها با تحقق شعار \"ما ميتوانيم\" به هويت ملي و استقلال کشور پي ببرند.
وي گفت: دانشجويان از مجموعه باستاني طاق بستان که طرح ميراث فرهنگي به حساب ميآيد نيز ديدن کردند.
وي در خصوص اين اثر باستاني عظيم گفت: طاقبستان مجموعهاي از سنگنگارهها و سنگنبشتههاي دورهي ساساني است که در شمال غربي شهر کرمانشاه در غرب ايران واقع شده است. وجود کوه و چشمه در اين مکان، آن را به گردشگاهي روحفزا تبديل کردهاست و ما به منظور آشنايي قشر تحصيلکرده و دانشگاهي با مجموعههاي باستاني کشورمان ترتيبي اتخاذ کردهايم تا آنها ضمن بازديد از اين آثار به هويت ملي و تمدن غني و اصيل پيشينيان خود پي ببرند./100
انتهای پیام/