1400 مددجوي بوشهري آموزش صنايع‌دستي ديدند

احمد دهاز در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت: اين تعداد از زمان عقد تفاهم‌نامه ميان سازمان زندان‌ها و معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان در سال 84 تحت آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي قرار گرفته‌اند.

وي ادامه داد: در طول سال جاري بيش از چهارصد نفر از زندانيان در بيش از شش رشته صنايع‌دستي آموزش ديده‌اند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان با اشاره به اينکه صنايع‌دستي دريايي،‌ کنده کاري روي چوب، مشبک، انواع سوزندوزي، گرگور بافي و گليم بافي رشته‌هاي آموزش داده شده در مدت 9 ماهه گذشته امسال است، اظهار داشت: تعداد رشته‌ها در چهار سال گذشته با توجه به تقاضاي زندانيان و اشتغال‌زايي در استان تغيير کرده است.

دهاز تصريح کرد: آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي تا به امروز به صورت تمام وقت نبوده است و اين در حالي است که آموزش در زندان‌ها در نيمه‌ دوم هر سال نسبت به ماه‌هاي ديگر رشد بيشتري داشته است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بوشهر در ادامه اظهار داشت: آموزش به مددجويان بوشهري در زندان مرکزي شهر بوشهر و کانون اصلاح و تربيت به عنوان دو زندان موجود در استان انجام شده است.

وي با بيان اينکه مددجوياني که در طول اين مدت دوره‌هاي آموزشي خود را با موفقيت پشت سر گذاشته‌اند، گواهي مهارت دريافت کرده‌اند،‌ گفت: با توجه به زياد بودن اوقات فراغت زندانيان در زندان‌ها آموزش در اين مراکز با سرعت بيشتري انجام مي‌شود.

احمد دهاز خاطرنشان کرد: توسعه و ترويج رشته‌هاي صنايع‌دستي، اشتغالزايي براي زندانيان و خانواده‌هاي آن‌ها، کارآفريني، بهبود وضعيت معاش اين افراد و جلوگيري از قرار گرفتن در مسيرهاي بزهکاري اجتماعي از اهداف آموزش در زندان‌هاي استان بوشهر بوده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان بوشهر يادآور شد: ادامه همکاري‌ها و افزايش موفقيت در اين برنامه منوط به همکاري بيشتر مسئولان ندامتگاه‌‌ها است که با توجه به اصول خاصي که در زندان‌ها براي ورود و خروج زندانيان وجود دارد ادامه اين روند به توافق طرفين مربوط مي‌شود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387101442