وي، تدوين کتاب همايش، تشريح اهداف، انعکاس نقطه نظرات مقامات و مسوولان کشور، پيگيري توافقنامههاي منعقد شده با سرمايهگذاران متقاضي را از مهمترين برنامههاي اين دبيرخانه دانست.
معاون سرمايهگذاري و طرحها با تاکيد بر اينکه بسياري از کارهاي اجرايي و قراردادها براي سرمايهگذاري در استانها انجام شده است، تصريح کرد: قرار است اطلاعات استانها به معاونت ارجاع شود تا بتوانيم اين اطلاعات را در دبيرخانه دستهبندي و نتايج را تکميل و اعلام کنيم.
در ادامه مهدي جهانگيري، معاون پيشين سرمايهگذاري و طرحهاي سازمان نيز گفت: برگزاري دومين همايش فرصتهاي سرمايهگذاري فضايي را براي جلب اعتماد مردم و سرمايهگذاران به گردشگري ايجاد کرد و بايد تلاش کنيم از اين اعتماد بهرهبرداري مناسب و مطلوبي داشته باشيم.
وي ادامه داد: اگر ارقام سرمايهگذاري در حوزه گردشگري کشور را که طي سالهاي اخير انجام شده است، بررسي کنيم، رقم قابل توجهي به دست ميآيد که بسيار حائز اهميت است.
جهانگيري اظهار داشت: اينکه انتظار داشته باشيم همه قراردادها و تفاهمنامهها بايد مدت کوتاهي پس از همايش منعقد شود، انتظار بيهودهاي است؛ زيرا بسياري از سرمايهگذاران پس از همايش به دنبال بررسي موقعيت پروژههاي پيشنهادي ميروند.
معاون پيشين سرمايهگذاري و طرحها تاکيد کرد: هدف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از برگزاري اين همايش تنها بسترسازي و ايجاد زمينه براي توسعه زيرساختهاي گردشگري بود.
يادآور ميشود؛ دومين همايش فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري اهدافي چون فضاسازي در اذهان عمومي، تاکيد بر ضرورت توسعه زيرساختهاي گردشگري، ايجاد اعتماد و جذب سرمايهگذاران براي انعقاد قرار داد، معرفي ظرفيتهاي گردشگري کشور براي سرمايهگذاري و دستيابي به اهداف چشمانداز 20 ساله کشور را در راس برنامههاي خود داشت. /100
انتهای پیام/