وي گفت: تأکيد اين نمايشگاه به شرکت توليدات و محصولات بومي و تراز اول از استانهاي کشور است به همين دليل دو رشته بومي و اصيل صنايعدستي استان همدان را در اين نمايشگاه شرکت ميدهيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اينکه سفال و سراميک در کنار چرم همدان دو رشته مورد نظر هستند، اظهار داشت: اهميت سفال، سراميک و چرم همدان در اقتصاد غيرنفتي استان به اندازهاي است که زمينه حضور آنها را در اين نمايشگاه به وجود آورده است.
وي اظهار داشت: هنرمندان همدان با برترين و برجستهترين توليدات صنايعدستي خود در اين نمايشگاه شرکت ميکنند چرا که به نظر ميرسد بازار مناسبي براي توليدات صنايعدستي در نمايشگاه مسقط به وجود آيد.
اسداله بيات خاطرنشان کرد: با گذشت 9 ماه از سال جاري اين براي چهارمين بار است که صنعتگران همداني در نمايشگاههاي خارج از کشور شرکت ميکنند.
بيات در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده سازمان بازرگاني به منظور ارتقاي صادرات صنايع دستي از حضور صنعتگران همداني در دو نمايشگاه ژاپن و کويت طي ماههاي گذشته خبر داد و گفت: 50 درصد از کل هزينههاي جاري اين نمايشگاهها براي حضور هنرمندان توسط استان تأمين شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي همدان تصريح کرد: برگزاري همايش تخصصي سفال و سراميک با رويکرد صادرات در لالهجين با همکاري سازمان ميراث فرهنگي استان در کنار معرفي کارگاههاي صنايعدستي به تجار و بازرگانان خارج از استان براي انجام معاملات تجاري و جمعآوري اطلاعات صادرکنندگان غيررسمي و صادراتي که توسط آنان انجام شده از ديگر تلاشهاي استان است.
وي با بيان اينکه ارسال آثار برجسته صنعتگران استان به مسابقه مهر اصالتهاي سازمان يونسکو به عنوان بخشي ديگر از فعاليتها مطرح است، اضافه کرد: اين آثار در قالب نمايشگاهي در آذر به نمايش درآمد و استان همدان نيز ميزبان نماينده سازمان يونسکو بود.
بيات با تأکيد بر اينکه در اين مدت براي حمايت از صادرکنندگان، بارها اين افراد را مورد تشويق قرار دادهايم، افزود: تجليل از صادرکنندگان نمونه استان در مراسم افتتاحيه نمايشگاه منتخبان مهر اصالت و تشويق و معرفي تعدادي از صادرکنندگان غير رسمي براي دريافت کارت بازرگاني و انجام معاملات تجاري از جمله اين حمايتها است. /106
انتهای پیام/