وي افزود: در استان تهران 2 منطقه نمونه در دور اول سفر هيات دولت تصويب شد و دو منطقه نيز بعد از سفر هيات دولت اضافه شد که در حال حاضر منطقه سيبان دره و طالقان فعاليت اجرايشان را شروع کردهاند. اما پتانسيلهاي استان تهران ما را واداشت تا در خصوص پروژههاي مناطق نمونه گردشگري بيشتر مطالعه و تحقيق کنيم.
وي ادامه داد: نکته مهم ديگر اين است که از اين 32 منطقه تعداد 16 منطقه از سوي سرمايهگذاران تقاضاي سرمايهگذاري دارد. از سوي ديگر با توجه به اين که بخش عمدهاي از اين مناطق در مالکيت بخش خصوصي است، به راحتي آماده سرمايهگذاري است که اميدواريم بعد از تصويب هيات دولت شاهد شروع شدن سريعتر کار در اين مناطق باشيم.
شمس گفت: همچنين در زمينه تسهيلات بانکي نيز طي نيمه اول سال جاري هفت پروژه بزرگ گردشگري را که بين 20 تا 30 درصد پيشرفت فيزيکي داشتهاند، براي دريافت تسهيلات بالاي يک ميليارد تومان به معاونت سرمايهگذاري سازمان مرکزي معرفي کردهايم.
وي افزود: در نمايشگاه فرصتهاي سرمايهگذاري هم 250 بسته سرمايهگذاري در سه مرحله در حال احداث، پيشبيني شده و مورد نياز معرفي کرديم.
شمس ادامه داد: در ضمن از آنجايي که يکي از وظايف ما معرفي پتانسيلهاي سرمايهگذاري در گردشگري استان تهران و جذب تعامل و مشارکت بخش خصوصي و رفع موانع و مشکلات پيشروي آنها است، در طول نيمه اول سال جاري بيش از 1200 نفر مراجعه کننده داشتهايم و به بيش از 300 سرمايهگذار مشاروه دادهايم.
وي تاکيد کرد: همچنين از تمام شهرداران و فرمانداران استان تهران خواستهايم ضمن همکاري براي رفع موانع و مشکلات پيشروي سرمايهگذاران اين بخش، پيشنهادات و طرحهاي خود را در اين زمينه ارائه کنند تا مورد بررسي قرار گرفته و در صورت امکان اجرايي شود./100
انتهای پیام/