وي با اشاره به اينکه آموزش در زندانهاي استان گيلان به دنبال عقد تفاهم نامهاي که از سال 84 ميان بخش صنايعدستي کشور و سازمان زندانها آغاز شده بود در استان گيلان نيز دنبال ميشود، اظهار داشت: تعداد آموزش پذيران در زندانها در طول اين سالها بيش از اين تعداد است اما به اطلاعات دقيقتر دسترسي نداريم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان ادامه داد: اين معاونت آموزش به مددجويان استان را در حال حاضر در زندان مرکزي شهر رشت و دو کانون اصلاح و تربيت سطح استان دنبال ميکند.
قاسمي با بيان اينکه در طول سال جاري آموزش براي مددجويان در سه رشته منبت، گليم و معرق انجام شده است، گفت: در حدود 50 نفر از زندانيان استان در 9 ماه گذشته تحت آموزش رشتههاي صنايعدستي قرار گرفتهاند.
وي تصريح کرد: آموزش رشتههاي صنايع دستي در اين مدت در دو سطح مقدماتي و پيشرفته صورت گرفته است که البته تعداد هنرآموزان آموزش پيشرفته کمتر از تعداد مقدماتي بوده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان در ادامه اظهار داشت: مددجويان با پشت سر گذاشتن دورههاي مقدماتي ميتوانند از دوره پيشرفته نيز استفاده کنند که البته تعداد قابل توجهي از آنها به دليل جابه جا شدن و يا آزاد شدن تنها از آموزشهاي مقدماتي بهرهمند ميشوند.
ساسان قاسمي تعداد آموزش پذيران سال گذشته در زندانها را نزديک به 200 نفر اعلام کرد و افزود: اين تعداد در دو رشته معرق و منبت در سطح مقدماتي آموزش ديدهاند.
وي خاطرنشان کرد: انتخاب رشتههاي صنايعدستي براي آموزش در اين مراکز با انتخاب معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان و نياز استان در بخش اشتغالزايي صورت ميگيرد.
قاسمي يادآور شد: همکاري معاونت هنرهاي سنتي استان گيلان با سازمان زندان استان با هدف توسعه، ترويج و معرفي رشتههاي صنايعدستي در کنار اشتغالزايي و کسب درآمد براي زندانيان و خانوادههاي آنها بعد از خروج از زندان انجام ميشود./111
انتهای پیام/