وي اظهار داشت:با توجه به سابقه روستاي تاريخي فوشنجان که از آن در متون کهن به ( پشتنقان و يا پوشنجان ) ياد شده است ، کارشناسان اين معاونت تحقيقات گسترده اي در خصوص محل اوليه روستا آغاز کردند.
بختياري در ادامه عنوان کرد:طي بررسيهاي ميداني و تحقيقات محلي در شمال غرب روستاي فوشنجان محوطه اي شناسايي شد که با توجه به بقاياي معماري و مدارک باستان شناسي آثار سده هاي مياني اسلامي بخصوص آثار قرون هفتم تا دهم هجري در اين محوطه نمايان است.
وي در ادامه با اشاره به اهميت روستاي فوشنجان به دليل جايگاه تاريخي و منسوب بودن و شهرت اين روستا به زادگاه يکي از عارفان قرن هفتم هجري اشاره کرد و افزود : در صورت وجود مستندات کافي مبني بر انتساب اين روستا به زادگاه حاج بکتاش ولي محوطه تاريخي مذکور مي تواند محل زادگاه اين بنيانگذار فرقه بکتاشيه باشد.
بختياري در پايان تصريح کرد: اميد است با ثبت اين محوطه ارزشمند تاريخي و ادامه تحقيقات ميداني و کتابخانه اي بتوانيم مدارک کافي و مستند به دوستداران و علاقه مندان اين عارف بزرگ و ميراث فرهنگي ارائه کنيم.
شايان ذکر است : محوطه تاريخي فوشنجان از ضلع غربي به پادگان هاشمي نژاد و به روستاي فرخک و ضلع جنوبي به جاده خاکي ، ضلع شمال غربي به جاده در بهشت و ضلع شرقي به باغات منتهي مي شود./106
انتهای پیام/