وي با اشاره به اينکه در اين طرح استان تهران به عنوان زيربنا و معيار مورد بررسي قرار گرفته است، اظهار داشت: وضعيت اقتصادي کارگاهها، صنعتگران صنايع دستي، کارگاههاي فعال، وضعيت صنعتگران فعال در اين کارگاهها در اين طرح تحقيقاتي مورد بررسي قرار ميگيرد.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: البته در انتخاب استان تهران براي بررسي در اين مرحله بيشتر به دليل در دسترس بودن کارگاهها و مراکز توليدي بوده است و همه اميد فعالان در اين بخش استفاده از اطلاعات به دست آمده براي ساير استانهاي کشور است.
رحمتي با بيان اينکه کارشناسان اداره کل حفظ و احياء فاز اول تا سوم اين طرح را با موفقيت پشت سر گذاشتهاند، گفت: فازهاي قبلي اين طرح چون مطالعه اوليه، آزمون مقدماتي و عمليات نظرسنجي ميداني که از اوايل سال جاري آغاز شده بود، مدتي پيش به پايان رسيد.
وي تصريح کرد: در حال حاضر کارشناسان اداره کل حفظ و احياء اجراي فاز نهايي اين طرح نيز به پايان رسانده و گزارش آن به مسئولان مربوطه ارائه داداند.
مدير کل حفظ و احياء در ادامه اظهار داشت: از مدتي پيش توسط کارشناسان اين اداره کل اجراي فاز نهايي اين طرح نيز به پايان رسيده و گزارش آن به مسئولان مربوطه ارائه شد.
يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: نتايج حاصل از اين تحقيق که مدتي پيش به پايان رسيد نشاندهنده وضعيت کاهش توليد در اثر رکود فروش براي اکثريت توليد کنندگان است.
وي همچنين به نتايج به دست آمده در بخش کارگاههاي صنايعدستي تهران اشاره کرد و ادامه داد: وضعيت عمومي فضاي اغلب کارگاهها احتياج به بازسازي و نوسازي دارد.
مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي اظهار اميدوراي کرد: اين تحقيق ميتواند تا حدود زيادي مشکلات صنعتگران را به مسئولان ذيربط انعکاس داده و به تصميم گيري مناسب کاهش مشکلات صنعتگران و خروج آنها از بحران بيانجامد./111
انتهای پیام/