اسدالله بيات ادامه داد: پتانسيل صنايعدستي استان همدان بسيار قابل توجه است که به راحتي از اين توانمنديها در توسعه مکانها با هدف گردشگري استان بهرهمند شد.
وي با تأکيد بر راه اندازي مراکز خاص براي به نمايش درآوردن توليدات صنايعدستي استان، اظهار داشت: تا شهريور ماه سال آينده چند بازارچه صنايعدستي در استان همدان ايجاد ميشود.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان تصريح کرد: ايجاد شهرک صنايعدستي همدان و نمايشگاه بزرگ مرکزي اين بخش از طرف سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مورد تأکيد است.
بيات با بيان اينکه واگذاري زمين مناسب و اعتبار مورد نياز براي اجراي اين پروژه در حال حاضر مهمترين دغدغه ما است، گفت: با تأمين اعتبار و تسهيلات مورد نياز اين بخش، اين سازمان در اجراي اين پروژهها هيچ گونه مانعي ندارد.
وي همچنين در ادامه اين نشست با اشاره به وضعيت صادراتي صنايعدستي استان همدان، اظهار داشت: مشکل حمل و نقل صادراتي، تأخير در ارسال کالا و گران بودن تعرفههاي حمل و نقل کالا به خارج از کشور مهمترين معضلات اين بخش است.
اسدالله بيات با اشاره به اينکه حل اين مشکلات نيازمند اجراي برنامههاي چون ايجاد شرکت حمل و نقل ويژه و همچنين پايانه صادراتي است، گفت: با به وجود آمدن اين امکانات است که ميتوان پيش بيني صادرات سال آينده استان در بخش صنايعدستي را بيش از 20 ميليون دلار تخمين زد.
وي فعاليتهاي حمايتي سازمان ميراث فرهنگي استان از صنعتگران اين بخش را بشمرد و افزود: برپايي نمايشگاههاي محلي و تخصصي و نمايشگاههاي سراسري که جزء بهترين نمايشگاههاي ملي صنايعدستي کشور به شمار ميرود، از جمله اين حمايتها است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان خاطرنشان کرد: برپايي همايش شوراي جهاني صنايعدستي و نمايشگاه بينالمللي در سال آينده به ميزباني استان همدان نيز نيازمند حمايتهاي جدي است که به طور حتم صورت ميگيرد./111
انتهای پیام/