وي گفت پروژههاي ميراث فرهنگي که مورد بازديد دانشجويان اين دانشگاه قرار گرفته شامل مرکز پژوهشهاي آستان قدس رضوي، آرامگاه فردوسي و اخوان ثالث، موزه امام علي(ع)، موزه فرش، موزه جواهرات ملي و پروژههاي ملي شامل پژوهشکده مهندسي ژنتيک، موسسه سرمسازي رازي و پژوهشکده رويان بوده است.
وي هدف از برگزاري اين اردوها را تقويت روحيه خودباوري و هويت ملي دانشجويان و استحکام بخشيدن به رابطه دانشگاهها و دانشجويان با مراکز صنعتي، اقتصادي، فرهنگي و پروژههاي بزرگ ملي کشور، زمينهسازي براي اشتغال فارغالتحصيلان، ايجاد روحيه نشاط علمي و فرهنگي در دانشگاهها و استفاده از اوقات فراغت دانشجويان عنوان کرد.
مدير اجرايي طرح ايران مرز پر گهر در واحد علوم پزشکي ايران افزود: توجه به علم و فرهنگ براي دستيابي به پيشرفت و استقلال واقعي از عناصر اساسي فرهنگ جهان معاصر به شمار ميآيد و بديهي است که بدون توجه به اين امر، تحقق اهداف آموزشي و فرهنگي به نحو مطلوب امکانپذير نخواهد بود. بنابراين، بين پيشرفتهاي علمي و فرهنگي رابطهاي مستقيم و ناگسستني برقرار است.
وي در ادامه افزود: به دنبال استقبال گسترده دانشجويان از اين طرح درصدد برآمديم تا در دورههاي بعدي طيف وسيعي از اردوها را ترتيب دهيم که موجب ارتقاء سطح علمي و فرهنگي و همچنين بروز پتانسيلهاي نهفته دانشجويان و دانشگاهيان شود./100
انتهای پیام/