کميته‌هاي تخصصي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در ري تشکيل شد

محمد علي کاکي در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت: با آغاز به فعاليت مجمع هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين شهرستان، ايجاد کميته‌هاي تخصصي صنايع‌دستي بيش از پيش لازم به نظر مي‌رسيد.

وي با اشاره به اينکه بخش صنايع‌دستي اين اداره ايجاد کميته‌هاي تخصصي را براي رشته‌هاي مطرح اين شهرستان تعريف کرده است، اظهار داشت: اين کميته‌ها براي رشته‌هاي آبگينه، سفال و سراميک، هنرهاي چوبي‌، تزيينات سنگ و قلمزني روي مس در نظر گرفته شده است.

رييس اداره ميراث فرهنگي شهر ري ادامه داد: اين کميته‌ها متشکل از هنرمندان و استادان رشته‌هاي مرتبط است که به منظور ارائه راهکارهاي صحيحي صنايع‌دستي اين شهر گردهم جمع شده‌اند.

کاکي با بيان اينکه کميته‌هاي تخصصي صنايع‌دستي مي‌تواند در حل مشکلات هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي موثر واقع شود، گفت: هريک از اين کميته‌ها داراي نماينده‌اي است که عضو مجمع هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي شهرستان است و در حل معضلات صنعتگران نقش مهمي ايفا مي‌کند.

وي تصريح کرد: همچنين کميته‌هاي تخصصي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي به ارائه راهکاري فني و تخصصي در مورد رشته‌ها پرداخته و با ايجاد يک نگاه تخصصي نسبت به اين رشته‌ها نقش مؤثري در پيشرفت و تعالي آن‌ها دارند.

رييس اداره ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ري با تأکيد بر اينکه ايجاد اين کميته‌ها از برنامه‌هاي در دست اجراي مجمع هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي است، افزود: اين مجمع در پايان بهار سال جاري به طور رسمي فعاليت خود را آغاز کرد.

محمد جواد کاکي در ادامه اظهار داشت: شناسايي هنرمندان و صنعتگران، ايجاد بانک اطلاعات صنايع‌‌دستي، فراهم کردن امکان حضور توليدکنندگان در نمايشگاه‌هاي منطقه‌اي و استاني در کنار آموزش و ترويج رشته‌هاي صنايع‌‌دستي از اهداف اين مجمع است.

وي خاطرنشان کرد: تشکيل اين مجمع از برنامه‌ريزي‌هايي بوده است که در طول سال جاري در بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي شهر ري اجرا شده و اميدواريم نتايج حاصل از اين کار به نفع فعالان بخش صنايع‌دستي کشور باشد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387110134