بنابراين گزارش شهرستان ري از پتانسيلهاي بالايي در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي برخوردار است که فعاليت اين تعداد از کارگاههاي متمرکز حاکي از اين واقعيت است.
اين کارگاهها در رشتههاي تزيينات سنگ، شيشهگري، سفال و سراميک، هنرهاي چوبي و مصنوعات فلزي در سطح اين شهرستان فعاليت ميکنند.
تعداد کارگاههاي خانگي اين شهرستان نيز قابل توجه است زيرا طبق اطلاعات موجود تعداد اين کارگاهها نزديک به 2 هزار باب برآورد ميشود.
اين در حالي است که آمار تعداد کارگاههاي غير خانگي اين شهرستان در حال حاضر بر پايه مجوزهايي است که در اين شهرستان براي ايجاد کارگاهها، در اختيار توليدکنندگان قرار گرفته است.
همچنين تعداد شاغلان صنايعدستي در کارگاههاي خانگي حدود 3 هزار نفر برآورد ميشود که اغلب در رشتههاي شيشهگري، سفال و سراميک و هنرهاي چوبي فعاليت ميکنند.
اين گزارش حاکي از آن است که وضعيت صنايعدستي شهرستان ري نسبت به سالهاي گذشته وضعيت مناسبتري را از نظر نوع فعاليت دارد و تشکيل مجمع صنايعدستي و هنرهاي سنتي از نتايج فعاليت مناسب در اين بخش است.
مجمع صنايعدستي و هنرهاي سنتي ري از پايان بهار سال جاري با اهدافي چون شناسايي هنرمندان و صنعتگران، ايجاد بانک اطلاعات صنايعدستي، فراهم کردن امکان حضور توليدکنندگان در نمايشگاههاي منطقهاي و استاني در کنار آموزش و ترويج رشتههاي صنايعدستي فعاليت خود را آغاز کرده است.
همچنين آغاز به کار کميتههاي تخصصي صنايعدستي و هنرهاي سنتي در اين شهرستان از نتايج راهاندازي اين مجمع است./111
انتهای پیام/