برترين‌هاي صنايع‌دستي کشور انتخاب مي‌شوند

مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: معرفي برترين توليدات صنايع‌دستي کشور، نيازمند گذراندن مراحلي است که از سال آينده به طور رسمي آغاز مي‌شود.

محمدرضا بازغي ادامه داد: ارسال آثار براي دور بعدي داوري‌هاي نشان اصالت يونسکو و موفقيت بيشتر توليدکنندگان ايراني در اين داوري‌ها، هدف اصلي معرفي توليدات برتر کشور است.

وي با اشاره به اينکه طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده در ارديبهشت ماه سال جاري شاهد برگزاري نمايشگاه‌هاي استاني براي به نمايش درآوردن برترين توليدات خواهيم بود، اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي از مدتي ديگر هماهنگي‌هاي لازم را براي برگزاري هر چه مناسب‌تر اين نمايشگاه‌ها با معاونت‌هاي استاني انجام مي‌دهد.

مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي تصريح کرد: استان‌ها بايد طبق فرصت زماني که به آن‌ها داده مي‌شود نسبت به انتخاب برترين محصولات صنايع‌دستي خود در رشته‌هاي بومي و اصيل استان اقدام کرده و در قالب نمايشگاه‌هاي استاني در معرض ديد علاقه‌مندان قرار مي‌دهند.

بازغي با بيان اينکه در مراحل بعد شاهد برپايي نمايشگاه‌هاي منطقه‌اي با حضور آثار برتر استاني خواهيم بود، گفت: اين معاونت با تقسيم‌بندي کشور به 10 منطقه، برنامه‌هاي لازم را براي نمايشگاه‌هاي منطقه‌اي انجام مي‌دهد.

وي در ادامه اظهار داشت: در هريک از مناطق تقسيم شده بين 3 تا 4 استان حضور دارد که با برپايي نمايشگاه‌هاي منطقه‌‌اي در کنار انتخاب آثار برجسته اين مناطق، شباهت‌هاي توليدات صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي آن‌ها نيز مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

اين استاد دانشگاه با تأکيد بر اينکه کشورمان در دي‌ماه سال آينده ميزبان نمايشگاه کشوري با عنوان برترين ‌توليدات صنايع‌دستي است، افزود: اين نمايشگاه نيز پذيراي آثار پذيرفته شده در نمايشگاه‌هاي 10 منطقه کشور است.

محمدرضا بازغي خاطرنشان کرد: با برگزاري اين نمايشگاه از ميان گروه‌هاي مختلف توليدات شرکت‌کننده بهترين‌هاي کشوري انتخاب شده و به اين ترتيب بسياري از مشکلات و مراحلي که براي انتخاب توليدات برتر مهر اصالت در داوري نهايي امسال انجام شد، در دور بعدي تکرار نمي‌شود.

وي يادآور شد: همچنين به آثاري که در مرحله نهايي و در سطح کشوري انتخاب شوند، نشان ملي صنايع‌دستي اهدا مي‌شود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387110534